Tekaški vikend s Heleno Javornik na slovenski obali. Pridružite se nam!

Dragi tekači, nova sezona teka je tik pred vrati, zato vas vabimo, da se nam v začetku aprila pridružite na posebnem tekaškem vikendu, ki ga v uredništvu aktivni.si tokrat prvič organiziramo v sodelovanju s strokovnjaki iz akademskega atletskega društva Slovan. Z nami bosta najuspešnejša slovenska tekačica vseh časov Helena Javornik in priznani trener tekačev Borut Podgornik.

VIDEO: 10-minutni trening, ki ga lahko izvajate kar na kavču!

Če ste zdolgočaseni in brezvoljni, potem morate nujno premakniti energijo po telesu. Torej, ste za en hiter trening? Se vam ne ljubi ven? Ni problema. Ker smo našli odličen 10-minutni trening, ki ga lahko izvajate kar na kavču!

Vaje za trebušne mišice

Odlične vaje, ki vam bodo pomagale oblikovati zapeljiv pas. Naredite tri serije po 20 ponovitev za vsako vajo vsak drugi dan in vztrajajte šest tednov.

Kako do več vzdržljivosti pri teku?

Se trudite povečati vzdržljivost? Izboljšati hitrost na vsakem treningu in tekmi?

Terapevtska joga: 3 položaji, ki na nežen način sprostijo napete mišice in vas umirijo

Ko ste utrujeni, izčrpani, komaj stojite na nogah in verjetno tik pred tem, da pregorite, vam lahko ti obnovitveni joga položaji dobesedno rešijo življenje.

Odkrijte tatove svojega časa

Gospodinjstvo, otroci, služba, odnosi ... Če se še tako potrudimo, včasih enostavno ne uspemo narediti vsega. Jasno je, kdo ostane prikrajšan: mi! Toda to se bo zdaj spremenilo.

Kaj vas glede na astrološko znamenje najbolj spravlja v stres?

Stres je nevarna reč in neprestano razburjanje tudi. In kaj je tisto, kar vaše astrološko znamenje najbolj spravi s tira?

VIDEO: Kako kavo pripravljajo drugje po svetu

Prisegate na penasto belo kavo, kapučino ali espresso? Kaj pa pravite na kavo s surovim jajcem? Ne? Poglejte si, kako kavo pripravljajo drugje po svetu. Morda pa najdete svoj nov najljubši način priprave tega aromatičnega napitka.

Zakaj bi morali oreščke obvezno namakati, preden jih pojemo?

Oreščki so zdravi in vsebujejo za telo izjemno koristne snovi, zato ne bo narobe, če si jih vsak dan privoščimo nekaj. Pa ste vedeli, da bi jih morali prej namakati? Preverite, zakaj. 

Kaj povzroča kopičenje strupov v telesu?

Če je oviran pretok telesnih tekočin, se v telesu začnejo nabirati strupi. Strupi se najprej naberejo v delu telesa, kjer potekajo glavni kanali, torej v vratu in ramenih. Kopičenje strupov v telesu pa povzroča ...

Priporočamo

7 faz uresničevanja brezpogojne ljubezni

Kako se za vedno znebiti maščobnih oblog na trebuhu

VIDEO: Pod oči je vtrla kavo in poper, poglej si rezultat!

5 nasvetov, kako (elegantno) hoditi v petah

4 miti o sreči, ki vas po nepotrebnem delajo nesrečne!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.