Ženske, vam je nerodno, če ste v fitnesu preznojene? Potem nujno preberite ta zapis!

Slovenska fitnes trenerka Maja Kvas, ki živi in trenira na Sejšelih, je na Facebooku objavila zapis, ki pomete z vsemi predsodki močnega potenja v fitnesu. 

Intervalni trening, ki bo kot za šalo topil maščobe in gradil nove mišice

Intervalni trening z visoko intenzivnostjo bo kot za šalo topil maščobe in gradil nove mišice. 

Vaje za čvrsta in napeta stegna

Ko govorimo o čvrstih stegnih in zadnjici, ne moremo mimo počepa. A tudi nekateri športi so zelo učinkoviti.

Osebna trenerka: V čem je v resnici skrivnost ljudi, ki so fit?

Je skrivnost v zdravi prehrani? V obilici gibanja? Trdih treningih? V genih?

Napitek, ki vas bo uspaval hitreje od tablet

Če težko zaspite ali se ponoči pogosto zbujate, potem morate poskusiti ta napitek.

Pirin kruh brez kvasa

Pirin kruh je bogat z vlakninami, ima pa tudi več beljakovin kot beli kruh in manj škroba. Pirin kruh brez kvasa je še posebej enostaven za speči, a tudi izredno okusen v kombinaciji z enostavnimi namazi iz skute.

Marčevska Oaza wellnessa predstavlja razburljiv program za prebujanje uma, duha in telesa

Na prireditvi sodeluje sedemnajst wellness in spa centrov, poliklinik in zdravstvenih ustanov, ki so pripravili posebne programe in ugodnosti, novost letošnjega dogodka pa je Dan odprtih vrat Parka narave Učka, ki bo obiskovalcem omogočil dan, poln aktivnosti, in inovativno spoznavanje najvišje kvarnerske gore.

Tekaški vikend s Heleno Javornik na slovenski obali. Pridružite se nam!

Dragi tekači, nova sezona teka je tik pred vrati, zato vas vabimo, da se nam v začetku aprila pridružite na posebnem tekaškem vikendu, ki ga v uredništvu aktivni.si tokrat prvič organiziramo v sodelovanju s strokovnjaki iz akademskega atletskega društva Slovan. Z nami bosta najuspešnejša slovenska tekačica vseh časov Helena Javornik in priznani trener tekačev Borut Podgornik.

Hormoni - kako delujejo, kje nastanejo in kako lahko pozitivno vplivamo nanje?

Znanstveniki so denimo nedavno odkrili, da estrogen ščiti pred virusi gripe. Toda ženski hormon zmore še več: zaradi njega so ženske plodne. In to še zdaleč ni edini hormon, ki upravlja neštete procese v telesu in določa, kako se počutimo.

Ko ljubimo z razumom, ljubimo bolje

Morda se ob prvi misli zdi nekoliko čudaško, da v isti sapi govorimo o razumu in ljubezni. Vse življenjske izkušnje in vsa do zdaj odkrita znanja nas namreč učijo, da sta si ta pojma med seboj tako zelo oddaljena in da ljubezen preprosto izgubi svoj čar, če jo začnemo kakorkoli logično ali razumsko opredeljevati, analizirati, celo zgolj razumeti.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.