Pozor! 10 nepričakovano nezdravih živil

Teh 'zdravih' živil se poznavalci zdrave prehrane ne bi nikoli dotaknili!

Ste pripravljeni na izziv? Poiščite najbližjo steno in naredite TA odličen trening za čvrste trebušne mišice! (VIDEO)

Okrepite trebušne mišice, pa tudi roke, zadnjico in noge s treningom ob steni. Prav ste prebrali, ob steni. Ste pripravljeni na izziv? Ki bo hkrati tudi dober test vaše vzdržljivosti.

Koliko dni počitka dejansko potrebujete med posameznimi treningi

Mišice potrebujejo določeno mero počitka, da se okrepijo in zrastejo. Nekateri viri sicer navajajo, da mišice potrebujejo 48 ur, da si opomorejo po vadbi, a morda to ne velja za vse.

4 nasveti, da boste tekli dlje

Seveda vam ni treba premagovati nemogočih razdalj – kakršna koli razdalja, ki je daljša od tiste, ki ste jo pretekli v zadnjih treh tednih, zadošča. A tudi tu, kot pri vsaki vadbi, lahko naletite na psihične in fizične ovire, ki vam bodo oteževale pot do teka na daljše razdalje. Tu je nekaj nasvetov, kako se temu izogniti.

6 superživil z domačega vrta, ki so prav tako blagodejna kot eksoti

Če ne še bolj. Laskavi naziv superhrana si živilo namreč ne prisluži zgolj zato, ker uspeva v ekostičnih krajih. Poiskali smo 6 superživil, ki jih najdemo tudi na do mačem vrtu in od katerih jih imate vsaj 4 redno na jedilniku, pa niti niste vedeli, kako blagodejna so.

Slasten recept: Veganski čokoladni puding

Obožujete čokoladni puding? Kaj pa, če bi ga lahko naredili brez mleka, iz zgolj treh sestavin, od teh pa bi bili dve sestavini sadje? Preverite slasten in zdrav veganski recept fitnes trenerke Maje Kvas.

Tekaški vikend s Heleno Javornik na slovenski obali. Pridružite se nam!

Dragi tekači, nova sezona teka je tik pred vrati, zato vas vabimo, da se nam v začetku aprila pridružite na posebnem tekaškem vikendu, ki ga v uredništvu aktivni.si tokrat prvič organiziramo v sodelovanju s strokovnjaki iz akademskega atletskega društva Slovan. Z nami bosta najuspešnejša slovenska tekačica vseh časov Helena Javornik in priznani trener tekačev Borut Podgornik.

Vadba prihodnosti: Deep Work (video)

Deep Work je celostni trening, ki hkrati odpravlja duševne blokade. Oglejte si to zanimivo vadbo! Morda pa je ravno Deep Work prava vadba za vas.

Kako prepoznati lažnivca? Razkrivamo znake, ki so običajni indikatorji, da vam oseba laže

Kako dobro lažete? Če trdite, da niste med najboljšimi lažnivci, potem to le pomeni, da nimate dovolj treninga.

15 znakov, da bi morali poskusiti z meditacijo

Ste prenapeti? Razdražljivi? Vselej prehlajeni? Utrujeni? Neprestano menjate razpoloženje? Poskusite z meditacijo, utegnila bi vam spremeniti življenje. 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.