Do poletja nas ločijo še slabi trije meseci, ravno dovolj časa, da se končno spravimo v pogon po bolj lenobni …

Do poletja nas ločijo še slabi trije meseci, ravno dovolj časa, da se končno spravimo v pogon po bolj lenobni zimi. Na aktivni.si smo se v sodelovanju z Lidl Slovenija odločili, da vam pri tem pomagamo! Z vrhunsko osebno trenerko Hano Verdev smo pripravili brezplačni 60-dnevni izziv, kjer bomo vsem, ki se prijavite s svojim e-naslovom, vsak teden do začetka poletja poslali navodila z vajami in primerno prehrano in vam tako pomagali, da dosežete zastavljene cilje.

Vabljeni, da se nam pridružite. Začnemo 18. aprila!

60-dnevni izziv z osebno trenerko Hano Verdev: Vitalni v poletje

Do poletja nas ločijo še slabi trije meseci, ravno dovolj časa, da se končno spravimo v pogon po mrzli in zato za večino bolj lenobni zimi. Na aktivni.si smo se v sodelovanju z Lidl Slovenija odločili, da vam pri tem pomagamo! 

2 preprosta treninga za moč in več energije

Napolnite telo z novo energijo in naredite dva preprosta treninga.

10 strategij, kako paziti na svoje notranje moči

V osnovi imamo vsi dovolj moči in veselja do življenja, da smo lahko srečni in živimo lepo. Predstavljamo najboljše namige, kako to energijo še okrepite – in jo zaščitite.

7 lahkih vadb, ki so pomembne za dobro in trdno zdravje

Če želite obdržati zdravje in vitalno telo, je najboljša stvar, ki jo lahko naredite, da se začnete gibati. Redno gibanje vas bo varovalo pred boleznimi srca in ožilja ter drugimi zdravstvenimi težavami, pomaga pri bolečem hrbtu in tudi stresu.

Nasvet nutricionistke: Tako boste telo povrnili v bolj zdravo stanje

Za povrnitev telesa v bolj zdravo stanje je pomembno, da mu omogočimo okolje, kjer se bo lahko samo zacelilo. To se ne naredi s hrano, ampak z njeno odsotnostjo.

Vadba nordijske hoje, ki poskrbi za boljšo vzdržljivost in oblikovanje telesa

Vadba nordijske hoje je kakovostna aerobna vadba, ki celostno obravnava telo – pravilna in aktivna hoja skrbi za večjo porabo energije ter napredek v telesni vzdržljivosti, načrtovan izbor vaj pa za skladno oblikovanje telesa.

Kaj morate, glede na astrološki znak, v življenju opustiti?

Kulturni antropologi bi potrdili, da nam je vzgoja zapisala miselno matrico, ki nas vodi skozi življenje, a svojo besedo k temu pristavljajo tudi astrologi. Ti pravijo, da za vsako nebesno znamenje obstaja neka malenkost, z opustitvijo katere bi si neverjetno olajšali vsakdanjik. Preverite, kaj naj bi bilo tisto, kar zavira vas.

Znaki, da vam primanjkuje D vitamina

Po dolgi, temačni in megleni zimi so lahko zaloge D vitamina v telesu pošteno izčrpane. Prepoznajte znake, da vam ga primanjkuje. Pišemo tudi o tem, kako vse ga lahko vnesemo v telo.

Ali znate svojemu otroku reči odločni in samozavestni NE?

Berem in poslušam različne zgodbe, ko starši povsem vzgojno odpovejo pred svojo mularijo.

Samospoštovanje je temelj za kakovostno življenje

Stojim na prehodu za pešce in čakam na zeleno luč. Na drugi strani ceste opazim, da se v enem od blokov odprejo vhodna vrata in iz bloka pogleda gospod.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.