Kako še danes nehati jesti slabo hrano?

Za vas imamo štiri preproste, a zelo učinkovite nasvete, ki vam bodo pomagali, da se bo slaba hrana redkeje znašla v vašem želodcu. 

10 stvari, ki jih ne smete početi, če ste se zredili

Pridobili ste nekaj kilogramov. Zdaj nikar ne počnite tega!

FOTO: Zaradi zbadljivk je shujšala za 50 kilogramov - oglejte si njen rezultat!

26-letna Britanka Fiona Moore se je zaradi ponižanja, ki ga je doživela v klubu, odločila, da pomete z odvečnimi kilogrami. Poglejte, kako ji je uspelo, in kako je videti danes. 

Stavki, ki naj jih otroci slišijo pogosteje

Preverite, kaj naj naši otroci pogosteje slišijo od nas, da bodo mnogo bolj umirjeno reagirali na naše želje in tudi zahteve. Svetuje svetovalka za partnerski odnos in vzgojo otrok Melita Kuhar. 

Vaja za trebušne mišice, ki jo morate začeti izvajati že danes

Trening ste že zapolnili s trebušnjaki, desko, plezalcem, zapiranjem knjige ... Zdaj je čas, da dodate novo vajo za trebušne mišice. Potrebujete le minuto!

Ste pripravljeni na izziv? Poiščite najbližjo steno in naredite TA odličen trening za čvrste trebušne mišice! (VIDEO)

Okrepite trebušne mišice, pa tudi roke, zadnjico in noge s treningom ob steni. Prav ste prebrali, ob steni. Ste pripravljeni na izziv? Ki bo hkrati tudi dober test vaše vzdržljivosti.

Znate pravilno izbrati pohodniške čevlje? Vprašajte strokovnjaka!

Hoja po ravninskih poteh, vzpon na bližnji hrib ali daljši izlet v naše lepo visokogorje – varno hojo nam zagotavlja le dobra pripravljenost in primerna oprema. Jo znate izbrati?

Pridružite se brezplačnim tekaškim treningom Pospeši ritem!

Že drugo leto zapored poteka projekt Pospeši ritem, v okviru katerega se lahko vse do konca junija na kar devetih lokacijah po Sloveniji pridružite brezplačnim treningom pod vodstvom pod vodstvom vrhunskih strokovnjakov. Pridružite se!

Zakaj je plitko dihanje na dolgi rok zelo nezdravo

Kaj naredite, ko se ustrašite? Zadržite dih, je res? Kaj pa, ko ste pod stresom? No, takrat dihamo preplitko. Na dolgi rok je to zelo nezdravo. Preberite, zakaj. Nato pa naredite opisane 3 vaje, ki vam bodo pomagale.

VIDEO: 4 odlične vaje za razbremenitev hrbtenice

Športni in osebni trener Jan Veleušič nam je razložil, kateri so najpogostejši razlogi za bolečine v hrbtenici in pokazal vaje, ki hrbtenico razbremenijo.

Čudežni napitek pred spanjem

S temi povsem običajnimi sestavinami, ki jih lahko kupite v prav vsaki običajni trgovini, lahko naredite enostaven napitek, ki je zelo okusen in pospešuje metabolizem.

Kislo izpiranje za bleščeče in močne lase

Bleščeči, močni lasje niso le lepi, temveč so tudi znak zdravja.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.