10 nasvetov fitnes trenerke, ki vodijo do top rezultatov

Bi se radi enkrat za vselej spravili v formo? Upoštevajte te odlične nasvete priljubljene fitnes trenerke za ženske Nuše Gnezda. 

Dobrih 21 kilometrov pri dobrih 9 mesecih

Si predstavljate, da ste oblečeni v popolno tekaško opremo in da sredi množice drugih tekačev stojite na startu množično obiskanega polmaratona? Si predstavljate, da ste ženska? In da je vaš trebuh velik kot balon, ker ste noseči polnih devet mesecev in štiri dni?

Facebook je prepovedal oglas z njeno fotografijo - razlog je razburil mnoge

Facebook je pred nekaj dnevi zavrnil oglas z znano močnejšo manekenko Tess Holiday. Preberite njihov odziv, ki je dvignil nemalo prahu. 

Lahko okrepimo telo le z dvema vajama?

Dve za vse primere! Ampak redno! Potem deluje – in celo brez fitnes studia, naprav ali uteži.

Če ne želite zboleti, začnite jesti to

Izbrali smo nekaj živil, ki bodo obogatila vaš jedilnik in pripomogla k boljši odpornosti. Preverite, kaj (in zakaj) naj se na vašem krožniku znajde pogosteje.

NAGRADNI KVIZ: Mislite, da veste dovolj o vitaminih? Naj vas izzovemo!

Ne mine dan brez vitaminov in mineralov – vsaj v medijih ne. Vsak dan lahko v revijah, časopisih, na spletu ali družabnih omrežjih kaj preberete o teh na prvi pogled nevidnih, a nujnih temeljih naše prehrane. Vendar – ali res veste dovolj o vitaminih in mineralih? Preverite vaše znanje in sodelujte v nagradni igri s privlačnimi nagradami.

Vabljeni na vikend odDIH v osrčju narave

Vabljeni na vikend joge, sprostitve, odklopa, kopanja, uživanja, sprehodov in čudovitih razgledov! Vikend združuje prakso hatha joge, dihalne tehnike (pranajamo), meditacijo na razglednih točkah, hojo v hrib po lažje dostopnih poteh ter velneške storitve hotela Špik v Gozd Martuljku.

10 osnovnih pravil za urjenje v čuječnosti (za uspešnejše premagovanje izzivov)

Čuječnost (ang. mindfulness) je močno in učinkovito orodje za osebnostno rast in psihološko spoprijemanje s težavami. 

Učinkovito in hitro nad »muskelfiber«

Po dolgem počitku vsaka fizična aktivnost s seboj prinese neljube bolečine v mišicah, t. i. »muskelfiber«. Verjetno ni človeka, ki se z njim še ne bi srečal, pa naj bo to športnik ali »nešportnik«. V takih primerih je ob sebi dobro imeti sopotnika, ki bo poskrbel za pospešeno prekrvavitev in s tem hitrejše lajšanje bolečin, saj je njegovo delovanje hitro in ciljno.

Kako naj moški vedo, kaj v spolnosti osrečuje ženske

Ljubljenje je čudovito, zlasti kadar ga sprem­lja ljubezen, ki raste.

Priporočamo

Deček, ki se natančno spominja prejšnjega življenja

Kako izgubiti kakšen kilogram v 7 dneh?

Strah pred javnim nastopanjem? Tole vam bo v pomoč

Bi se po mestu vozili s takšnim avtobusom?

9 napak, ki jih počnete med spanjem

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.