9 stvari, ki vam jih nihče ne bo povedal pri preoblikovanju telesa

Nekateri podatki pravijo, da je kar 90 predstavnic lepšega spola nezadovoljnih s svojim videzom. Številka je zares nora, zato smo zbrali nekaj pomembnih podatkov za vse dame, ki se želijo preoblikovati.

6 domačih napitkov za raven trebuh

Če se težko odrečete sladkim in gaziranim pijačam, si pripravite naslednje slastne, a zdrave napitke, ki hkrati pomagajo topiti maščobne obloge.

VIDEO: 5 izjemno učinkovitih vaj za čvrsto zadnjico

Oblikovanje telesa je pravzaprav zadnje in za mnoge tudi najtežje delo. Univerzalnega pravila ni, tako pri hrani kot pri treningu je treba eksperimentirati in najti pravo formulo. In prave vaje. Za čvrsto zadnjico predlagamo naslednjih 5 izjemno učinkovitih vaj.

15 s pesticidi najmanj obremenjenih vrst sadja in zelenjave

Dandanes je neprecenljivo, če hrano pridelujemo sami, saj so številne vrste sadja in zelenjave zelo obremenjene s pesticidi. Katere vrste pa so vendarle med bolj "varnimi"? Preberite. 

Bezeg: Slastne jedi in napitki, ki jih lahko pripravite iz bezga

Bezeg je te dni čudovito razcveten. Preverite, katere jedi in napitke vse lahko pripravite iz bezgovih cvetov.

Visokega pritiska ne jemljemo dovolj resno! V resnici je tihi ubijalec

Ali ste vedeli, da se brez zdravljenja možnost za možgansko kap poveča za sedemkrat? Dolgotrajno povišan krvni tlak je tudi vzrok za okvare srca, ki se prav tako lahko končajo usodno. Bolezen nima simptomov, zato bodite pozorni na naslednje ...

8 'zdravih živil', ki vam lahko pokvarijo tekaško preizkušnjo

Znano je, da se sklede sladoleda na jedilniku tekača ne znajdejo ravno pogosto. A na videz nedolžna hrana in pijača lahko prav tako škodujeta vaši fiziologiji. Katera? Zbrali smo nekaj primerov.

11 znakov, da vas resnično ljubi

Po mnenju Johna Gottmana, zaslužnega profesorja psihologije, bi se morali osredotočati predvsem na zunanje znake. 

Brezglutenske limonine palačinke s kokosom in makom

Le kdo jih ne mara - tankih ali debelih, puhastih ali pa nekoliko gostejših ... Palačink seveda! Te vam bodo zagotovo polepšale dan.

Podarjamo Aktiv gel za masažo mišic

Športnik ali rekreativec, ob sebi je vedno dobro imeti 'sopotnika', ki bo poskrbel za hitrejše lajšanje bolečin v mišicah.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.