14 super nasvetov, kako preprosto do fit postave in boljše kondicije

Zakaj bi se mučili s tekom, če ga ne marate? Poskusite ...

(Vsaj) 4 razlogi, zakaj ni zdravo nositi japonk

Čas nošenja japonk naj bo omejen zgolj na plažo. Ortopedi japonke odsvetujejo iz naslednjih razlogov. 

VIDEO: 1 vaja, 12 načinov izvajanja, čvrste trebušne mišice

Vaja je enostavno brezčasna in zares daje rezultate - poskrbi za čvrste trebušne mišice. In ker vemo, da ste na tesnem s časom: tu je 12 variacij vaje, predstavljenih v 60 sekudah.

FOTO in VIDEO: Zgodba mladega Kanadčana vas bo navdihnila

Enaindvajsetletni Kanadčan Danny Mabley je nekoč tehtal 140 kilogramov. Danes jih ima 76. Toda njegova zgodba seže veliko globlje, kar je delil tudi v videu na svojem You Tube kanalu.

Najhujše razvade in navade, ki vam rišejo gube

Staranje kože ni le genetsko pogojeno. Velik vpliv imajo tudi zunanji dejavniki in naše navade. Naštevamo štiri najhujše razvade in navade, ki vam rišejo gube.

Čelada zaščiti glavo. Kaj pa koža?

Poletje je čas, ko so aktivnosti na prostem predvsem v jutranjem in zgodnje večernem času pogosteje na urniku. Kljub temu, da sonce v tem času ne pripeka, je možnost, da sevanje povzroči škodo na koži veliko večje, kadar se gibamo.

Kaj vse o vašem zdravju izdaja menstruacija

Dve tretjini žensk se bolj ali manj stalno pritožujeta nad menstrualnimi težavami. Predolga, premočna, preveč boleča – kaj vse o našem zdravju izdaja menstruacija.

Poznate prvo in najpomembnejšo zapoved feng šuja?

Bi se radi v svojem domu dobro počutili? Bi radi vanj vnesli harmonijo, srečo, zdravje in nemara celo bogastvo? Potem upoštevajte najpomemnejšo zapoved feng šuja.

Plavanje - čudovita poletna aktivnost, ki krepi celo telo

Če še niste, pa vaše misli najbrž že hitijo k dopustu ob morju. Kar pomeni, da se boste imeli že kmalu priložnost pognati v vodo, se v njej čudovito osvežiti in brezskrbno uživati.

Kam v Sloveniji z otroki? Naredili smo bogat seznam krajev za zabaven počitniški izlet

Slovenija je zelo zabavna dežela za domače in tuje otroke. Prav presenetljivo veliko zanimivih stvari lahko otroci počenejo v Ljubljani, imamo kup zanimiv muzej, jam, rek in pokrajin za raziskovanje, da oadrenalinskih parkih sploh ne govorimo. Naredili smo bogat seznam krajev za zabaven počitniški izlet.

Priporočamo

Poznate razliko med iskrenostjo in obtoževanjem?

Dieta za raven trebuh, na katero prisegajo vrhunski modeli

Takšna bo vajina prihodnost glede na to, kako ravnaš v ljubezeni

So se tudi vaši vikendi po 30 letu starosti spremenili na teh 7 načinov?

Recept za najbolj osvežilno poletno masko

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.