12 lekcij pohodništva

Pohodništvo je odlična aktivnost, ki povrh vsega ustvarja še nepozabne spomine. Omogoča nam priložnost, da se umirimo. Prav tako pa nas uči pomembnih življenjskih resnic.

10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle

Morda šokantno, a obstajajo tudi dekleta, ki so raje v naravi kot v nakupovalnem centru. To so dekleta, ki imajo običajno določene karakteristike, ki jih moški dojemajo kot malce zastrašujoče. Ali pač ne?

To se lahko zgodi, če po zelo intenzivnem treningu pijete vodo!

Voda je poleg kisika najpomembnejša za življenje. Je sestavni del večine živil in našega telesa, kjer služi kot topilno in transportno sredstvo.

Poletne pijače - presenetite z novimi različicami!

Poleti prijajo slastne osvežilne pijače? Potem lahko presenetite z novimi različicami!

6 stvari, ki jih moški sovražijo na ženskah

Ja, saj nas imajo zelo radi. Pa vendar imamo ženske nekaj napak, ki naše moške spravljajo na rob obupa.

VIDEO: Trening za pospešeno kurjenje maščobe

Pridobite na moči, pokurite maščobo, gradite mišice. Ta 30-minutni trening je zastavljen tako, da vas bo spravil na kolena.

10 nasvetov za dobro intimno počutje

Pogoji za ohranjanje zdravja nožnice so za vsako žensko drugačni. Zato se vsakodnevno opazujte in bodite pozorni na simptome okužbe, na rdečico ... In takoj ukrepajte. Pomagalo bo tudi nekaj nasvetov, kako se ogniti tovrstnim neprijetnostim.

13 dobrih razlogov, zakaj se morate to poletje spraviti na SUP

Supanje je aktivnost na vodi, pri kateri stojimo na veliki SUP deski in veslamo. Če vas sup še vedno ni prepričal, je tu nekaj razlogov, zakaj je supanju morda dobro dati priložnost. 

FOTO: 8 najlepših plaž na svetu, ki jemljejo dih

Pesek, turkizno kristalno morje, naravne lepote ... Sprehodite se z nami po najlepših plažah na svetu. Če ne drugega, si bomo spočili oči.

Pozor! 10 nepričakovano nezdravih živil

Teh 'zdravih' živil se poznavalci zdrave prehrane ne bi nikoli dotaknili!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.