10 stvari, ki jih boste kasneje obžalovali

Nihče si ne želi, da bi ob koncu svojega življenja izgovoril frazo: »Ko bi le naredil to ...« Izognite se tej frazi in se izogibajte naslednjim stvarem.

Fitnes blogerka: "Prosim, prenehajte z obsedenostjo s številko neumne tehtnice!"

Ameriška fitnes blogerka je na svojem Instagram profilu zapisala, zakaj ignorira tehtnico in zraven delila tri svoje fotografije z različnimi težami.

Novak Djoković: Hrana je spremenila mojo kariero, telo in življenje!

Novak Djoković podrobno o tem, kako se je kot vrhunski športnik vsak dan spopadal z astmo in večno utrujenostjo, dokler ni dojel, da je za vse kriva hrana.

Ali s tekom lahko shujšamo?

Tek za hujšanje ljudje večinoma dojemamo narobe. To je seveda logično, če upoštevamo, da ljudje, ki začnejo tekati, najprej shujšajo.

Top vaje, ki jih lahko izvajate tudi ob bazenu, morju in na hotelskem ležalniku

Ste se vso pomlad trudili za lepo postavo v bikinkah? In zdaj vas čakajo sladki koktajli in slastne pojedine? Ni problema! Tu je nekaj učinkovitih vaj, ki jih boste lahko kar tako mimogrede izvajali ob bazenu, morju ali pa tudi na hotelskem ležalniku.

Navdih za poletni izlet: Dolomiti

Vam zaigra srce ob pogledu na veličastne gore? Dolomiti ponujajo ogromno možnosti za pohodništvo in rekreacijo, kristalna gorska jezera, čarobne razglede, zelene travnike in radovedne svizce. Poglejte si fotogalerijo, ki vas morda navdihne za izlet. 

Maja Kuzma: Kako kot gluha oseba doživljam gore

Sem Maja, podeželsko dekle, športnica, umetnica in vizualistka. Sem gluha od rojstva. Tu pa tam nosim slušna aparata, a največkrat sem rada v tišini. Moja trenutna najljubša aktivnost je hoja v hribe in gore, za kar se moram zahvaliti gluhima staršema, da sta me vpeljala v to.

Kakšno potovanje vam ustreza glede na vaše astrološko znamenje

"Moral bi več potovati," mi skozi moje astrološke meritve določi sodelavka, ki se v prostem času poglobljeno bavi z zvezdami in numerologijo.

Fige so balzam in motor vašega zdravja

Fige so že skozi stoletja del zdrave mediteranske prehrane. A daleč od tega, da si s svežimi le sladkamo poletne in jesenske dni.

Za zdrave in lepe lase tudi poleti naredite naslednje ...

Sonce, voda in sol niso vedno najboljši prijatelji vaših las, zlasti če so pobarvani. Spoznajte štiri navade, ki naj postanejo vaša rutina.

Priporočamo

Kako veste, da moškega zanimate?

9 resnic, katere nas v šoli niso naučili

12 stvari, ki se nedvomno spremenijo, ko srečaš gospoda Pravega

Zgodba nekega odvisnika: Od heroina do eko kmetije!

10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.