Preprosto: 1 vaja, 28 dni, novo telo. Mi sprejmemo izziv in začnemo danes. Pa vi? Seveda ne pozabite preveriti še, …

Preprosto: 1 vaja, 28 dni, novo telo. Mi sprejmemo izziv in začnemo danes. Pa vi? Seveda ne pozabite preveriti še, kaj smo vam na www.aktivni.si pripravili ta teden.

Jeep festival 2016! Praznujte z nami in osvojite vikend z Jeepom!

Vabimo vas na praznovanje 75-letnice znamke Jeep. V soboto, 10. septembra, se boste lahko med 10. in 17. uro na motokros stezi v Šentvidu pri Stični preizkusili v terenski vožnji, doživeli pravo avanturo ter uživali v legendarnih zmogljivostih vozil Jeep. Štirje srečneži pa bodo lahko za volanom Jeepa Renegade uživali ves konec tedna! Prijavite se prek obrazca na koncu tega članka. Vstop je prost!

VIDEO: 1 vaja, 28 dni, novo telo!

Sprejmite izziv in z eno samo vajo v 28 dneh preoblikujte svoje telo.

Raziskava dokazala, da gibanje deluje kot antidepresiv

Vedno več raziskav dokazuje, da gibanje ni dobro le za telo, pač pa tudi za možgane. Raziskave sicer dokazujejo nekaj, kar večina, ki prakticira aktiven življenjski slog že ve – gibanje je zdravilo.

Septembra začnemo s skupnimi pripravami na maraton - pridružite se nam!

30. oktober! Letos že enaindvajsetič. Ste tudi vi z mislimi že tam? Prijavite se in se skupaj z nami pripravite na Ljubljanski maraton. Za dosego cilja bo poskrbela odlična ekipa vrhunskih trenerjev.

5 stvari, ki se bodo zgodile, če ne boste uživali sladkorja

Če iz prehrane črtate rafiniran sladkor, boste opazili številne pozitivne učinke. 

Ali tek res škoduje kolenom?

Tek škoduje kolenom. Ali res? O tem smo povprašali Heleno Javornik, najuspešnejšo slovensko tekačico in večkratno olimpijko. Poglejte, kaj pravi.

6 dobrih razlogov za jutranjo vadbo

Začnite dan z nasmehom in štirimi preprostimi vajami. To vas bo napolnilo z energijo, ne glede na to, ali ste zaspančki ali jutranja ptica.

5 lekciji, ki se jih lahko naučimo od otrok

Čeprav mislimo, da so otroci tisti, ki se morajo učiti od odraslih, je večkrat tudi obratno. Veliko se lahko naučimo od naših najmlajših. Če bi bili večkrat kot otroci, bi bilo življenje lepše.

Kdaj je lahko intenzivna vadba tudi nevarna?

Ne glede na to, katera je vaša najljubša vadba, če želite pridobiti na vzdržljivosti in pomesti s kakšno kalorijo več, se boste zagotovo srečali tudi z intenzivno vadbo.

FOTO: Soča - smaragdna lepotica

Reka Soča, bistra hči planin, nas vedno znova navdihuje s svojo čisto zelenomodro barvo. Poglejte si fotografije smaragdnega bisera Slovenije. Ste jo letos že obiskali?

Kaj pomeni boleča menstruacija in kako zelo nas mora skrbeti?

Poznam ženske, ki imajo med menstruacijo tako hude bolečine, da jim ne pomaga nobena protibolečinska tableta. Tako zelo jih boli, da ne morejo nič. Bolečina jih ohromi, položi v posteljo.

Naj bo partnerstvo pot, in ne cilj

Življenje je pot, ne cilj. Vsak od nas potuje po svoji poti življenja – eni hitreje, drugi počasneje, eni se veselijo vsak dan, drugi se jezijo in ne vidijo smisla, zakaj sploh hoditi po tej poti.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.