Katere športne aktivnosti vam, glede na astrološki znak, najbolj odgovarjajo

Šport je priporočljivo sredstvo za ohranjanje zdravega uma in telesa ter za izboljšanje kondicije, vendar nekaterim znamenjem pretirana dejavnost ni najbolj pisana na kožo, druga znamenja, kot je oven, pa ves čas stremijo k zmagi.

Jeep festival 2016! Praznujte z nami in osvojite vikend z Jeepom!

Vabimo vas na praznovanje 75-letnice znamke Jeep. V soboto, 10. septembra, se boste lahko med 10. in 17. uro na motokros stezi v Šentvidu pri Stični preizkusili v terenski vožnji, doživeli pravo avanturo ter uživali v legendarnih zmogljivostih vozil Jeep. Štirje srečneži pa bodo lahko za volanom Jeepa Renegade uživali ves konec tedna! Prijavite se prek obrazca na koncu tega članka. Vstop je prost!

Kaj je pomembnejše: spanec ali telovadba?

Budilka vztrajno zvoni, vi pa ste še tako zaspani ... Bi bilo v tem trenutku bolje, če bi se splazili iz postelje in spravili v telovadnico ali odplavali nazaj v deželo sanj? Kaj je torej pomembnejše: spanec ali telovadba?

Septembra začnemo s skupnimi pripravami na maraton - pridružite se nam!

30. oktober! Letos že enaindvajsetič. Ste tudi vi z mislimi že tam? Prijavite se in se skupaj z nami pripravite na Ljubljanski maraton. Za dosego cilja bo poskrbela odlična ekipa vrhunskih trenerjev.

VIDEO: Izziv za vaše trebušne mišice

Če se še niste, se boste pa zagotovo enkrat v prihodnosti srečali z naslednjo vajo. Tokrat z nekaj "popravki", ki bodo poskrbeli, da boste zakurili tiste nadležne blazinice okoli pasu.

Mleko - da ali ne?

Vsi vemo, da je za novorojenčke najboljše materino mleko. Da bo dojenček z njim dobil popolnoma vse, kar potrebuje, še več – da z njim krepi in ščiti svoj imunski sistem. Kaj pa, ko mama neha 'pridelovati' mleko za nas?

11 pomembnih znakov, da premalo pijete

Če pijemo premalo, naše telo hitro začne kazati znake, da mu nekaj manjka. Če prepoznate katerikoli znak, ki vam jih bomo našteli spodaj, potem si takoj privoščite kozarec vode.

10 vadb, pri katerih porabite več kalorij kot pri teku

Tek s seboj prinese veliko dobrih stvari, a ga kar nekaj ljudi ne mara. Nič zato. Tu so še druge vadbe, ki so prav tako koristne. Zbrali smo jih 10 in vsaj ena vam pa vendar mora biti všeč.

7 razlogov, zakaj se NE zbudite polni energije

Kronična utrujenost je simptom modernega stila življenja. Ko žongliramo med službo in ostalimi obveznostmi, nam hitro zmanjka časa za počitek, sproščanje in dovolj spanja. Morda pa celo spite osem ur in se vseeno zbudite utrujeni?

5 lekciji, ki se jih lahko naučimo od otrok

Čeprav mislimo, da so otroci tisti, ki se morajo učiti od odraslih, je večkrat tudi obratno. Veliko se lahko naučimo od naših najmlajših. Če bi bili večkrat kot otroci, bi bilo življenje lepše.

Ko emocionalna bolečina povzroči fizično

Pogosto opazujem stranke pred sabo, kako tožijo o bolečinah v hrbtenici, med lopaticama, boli jih vrat in jih zateguje, včasih celo pravijo, da jim gredo mravljinci po rokah.

Lepote Slovenije in misli, ki vas bodo motivirale

Naslednji citati znanih zgodovinskih osebnosti in lepote Slovenije vas bodo spomnili, kako pomembno je, da čim več časa preživite v naravi. 

Priporočamo

Kaj o vas razkriva vaše vedenje pri jedi

Kaj barva obleke pove o vas?

Kakšne gredo zvezdnice v telovadnico?

10 živil, ki odpravljajo stres

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.