Trening za vse, ki vam primanjkuje časa in motivacije!

Pred vami je zelo preprost in obenem učinkovit sistem treninga, ki je primeren za vse, ki vam primanjkuje časa in volje za redno vadbo.

3 triki za hujšanje, ki jih zagotovo ne poznate!

Trije odlični nasveti športnega in osebnega trenerja, ki igrajo pomembno vlogo pri hujšanju in vzdrževanju teže, pa na njih največkrat pozabimo.

7 razlogov, zakaj se NE zbudite polni energije

Kronična utrujenost je simptom modernega stila življenja. Ko žongliramo med službo in ostalimi obveznostmi, nam hitro zmanjka časa za počitek, sproščanje in dovolj spanja. Morda pa celo spite osem ur in se vseeno zbudite utrujeni?

Ali nam sladkor lahko v resnici TAKO škodi? O tem spregovorili strokovnjaki, predstavnik živilske industrije in športnik! (VIDEO)

Veste koliko sladkorja pojeste? Sladkor namreč najdemo tudi v živilih, kjer ga ne pričakujemo. Kdaj ga je preveč, koliko ga lahko zaužijemo, kaj se dogaja s telesom, če ga vsak dan pojemo preveč? O tem so v naslednjem videu spregovorili strokovnjaki, predstavnik živilske industrije in športnik.

FOTO: Najlepši kotički Slovenije

Fotograf Aleš Krivec zna v svoj objektiv ujeti najlepše koščke naše dežele, ki te navdajo s hvaležnostjo, da živimo v Sloveniji. 

Jeep festival 2016! Praznujte z nami in osvojite vikend z Jeepom!

Vabimo vas na praznovanje 75-letnice znamke Jeep. V soboto, 10. septembra, se boste lahko med 10. in 17. uro na motokros stezi v Šentvidu pri Stični preizkusili v terenski vožnji, doživeli pravo avanturo ter uživali v legendarnih zmogljivostih vozil Jeep. Štirje srečneži pa bodo lahko za volanom Jeepa Renegade uživali ves konec tedna! Prijavite se prek obrazca na koncu tega članka. Vstop je prost!

Vaje za čvrste roke - tako se znebite angelskih krilc

Zavihajmo rokave in izboljšamo strukturo mišic na rokah. Z doslednim izvajanjem prikazanih vaj bodo vaše roke postale občutno čvrstejše in lepše.

5 napak, ki vas ovirajo na poti do šesterčkov

Trenirate redno, nekajkrat na teden, a se vam vse bolj zdi, da izgubljate čas, saj treningi tako ali tako ne prinašajo pravega rezultata?

Kako z ustrezno prehrano okrepiti telo pred vstopom v jesen?

Nekaj koristnih napotkov o tem, kako ustrezno nahraniti svoje telo pred vstopom v jesen, katere vitamine in minerale vključiti v jedilnik ter kakšna je idealna jesenska večerja.

3 najboljši recepti za kopeli z zdravilnim učinkom

Ob pravilni uporabi in temperaturi lahko s kopelmi pozdravimo tudi zelo različne zdravstvene tegobe. Nožna kopel je sestavni del hidroterapije, oblike zdravljenja, ki so jo poznali že v antiki. Preverite naše recepte.

Priporočamo

Kako vas vesolje opozarja, da ste na napačni poti

Aronija - eno od najbolj zdravih živil

6 majhnih stvari, ki jih lahko storiš, da pomagaš prijateljici, ki boleha za depresijo

"Mislite, da jo je kdo podprl, pa čeprav smo jo leta in leta videvali z modricami na obrazu?"

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.