5 korakov do prave motivacije za zdrave navade

Nikar ne podležite starim, slabim navadam. Upoštevajte 5 korakov in ostanite v dobri formi tudi po poletju.

Kako se V RESNICI znebimo maščob na notranji strani stegen?

Trenerka za ženske Nuša Gnezda odgovarja, kako se znebiti maščobnih oblog na notranji strani stegen, ki motijo veliko žensk. 

Juliana Buhring: Njena dolga pot nazaj na svet

Odraščala je v okrutni sekti. Pri 23 letih je Juliana Buhring (danes 37) uspelo pobegniti. Toda šele kot ekstremni športni kolesarki ji je uspelo pobegniti pred čustvenimi mukami.

Vabljeni na jesenski tekaški tabor Tek.si in Aktivni.si

V oktobru vsi ljubitelji teka vabljeni na nepozaben tekaški konec tedna v Umag, kjer boste v družbi vrhunskih trenerjev in strokovnjakov obogatili vaše tekaško znanje. Tabor organizira ekipa vrhunskih trenerjev pod okriljem Tek.si in Aktivni.si.

Bi morali pri počepu postaviti stopala skupaj ali narazen?

Odvisno, katere mišice želite bolj aktivirati, pravi BJ Gaddour, osebni trener in urednik fitnesa v reviji Men's Health.

FOTO: Najlepši kotički Slovenije

Fotograf Aleš Krivec zna v svoj objektiv ujeti najlepše koščke naše dežele, ki te navdajo s hvaležnostjo, da živimo v Sloveniji. 

6 domačih napitkov za raven trebuh

Če se težko odrečete sladkim in gaziranim pijačam, si pripravite naslednje slastne, a zdrave napitke, ki hkrati pomagajo topiti maščobne obloge.

7 smrtnih grehov pri prehranjevanju

Spadate med tiste ljudi, ki se skoraj po vsakem obroku počutijo slabo, težko in kakor da nekaj ni v redu? Imate težave z napihnjenostjo, zgago in krči? Tudi če trpite zaradi resnih zdravstvenih težav, imajo nutricionisti nekaj enostavnih nasvetov - izognite se naslednjim 7 grehom.

Maja Kuzma: Kako kot gluha oseba doživljam gore

Sem Maja, podeželsko dekle, športnica, umetnica in vizualistka. Sem gluha od rojstva. Tu pa tam nosim slušna aparata, a največkrat sem rada v tišini. Moja trenutna najljubša aktivnost je hoja v hribe in gore, za kar se moram zahvaliti gluhima staršema, da sta me vpeljala v to.

Stavki, ki se jim v zvezi raje izognite

Ko se je treba dogovoriti, rešiti ali razjasniti težavo, ženske dobro vemo, kaj je treba storiti – treba se je usesti in se pogovoriti. Tudi o tem, kako bosta vzgajala otroke po ločitvi, o težavah v službi ali pa o želji po več nežnosti. In kakšen je odgovor moških?

Priporočamo

30 minut za čvrsto zadnjico in noge

Zakaj je včasih dobro, da izgubite prijatelje

Veste, zakaj poročni prstan nosimo na prstancu?

Bralke pripovedujejo o uničevalnih konfliktih v družinskem krogu

Preprosta vaja, ki vas umiri v nekaj minutah

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.