20 kg v mesecu dni?

Skoraj vsi, ki imajo prekomerno težo, si po tihem ali na glas želijo shujšati. Čim prej ali pa kar čez noč.

Kako se V RESNICI znebimo maščob na notranji strani stegen?

Trenerka za ženske Nuša Gnezda odgovarja, kako se znebiti maščobnih oblog na notranji strani stegen, ki motijo veliko žensk. 

Odvisnost od sladkorja = odvisnost od heroina

Država pa še ni našla poguma za davek na sladke pijače. Kako se torej izogniti odvisnosti od saldkorja? Koliko ga sploh smemo? Kje ga je največ?

Odlične ideje za pripravo kakovostnega zajtrka na hitro

Zajtrk naj bo najpomembnejši obrok v dnevu. Energijo, ki jo zaužijemo z njim, bomo potrebovali in porabili čez dan. Prav tako brez jutranjega obroka možgani niso sposobni koncentracije in poglobljenega razmišljanja. To velja za vas in vaše najmlajše.

Tehnika teka: Osnovi napotki za dobro tekaško držo in sproščen tekaški korak

Teči zna vsak, se je nekoč govorilo, govori se še dandanes, teči zna vsak! Seveda teči zna vsak, potrjujem! Vendar pravilno tehniko poznajo samo 'učeni' tekači in takšni nimajo težav s poškodbami in pretreniranostjo, takšni tekači 'letijo' in imajo lepo medmišično koordinacijo, videti so lahkotni, kot da je tek najbolj enostavna stvar.

Izboljšajte tehniko teka s Salomonovo video analizo

Potrebujete nasvet strokovnjakov? Intersport vas v sodelovanju s Salamon tekaškima trenerjema vabi na brezplačno video analizo in test nove Salomon obutve, kjer boste lahko nadgradili svoje znanje ter izboljšali svoj tekaški korak!

Kako najhitreje povečati mišično maso?

Če bi zdaj obiskali enega izmed fitnesov in tam vadeče vprašali, kako najhitreje povečati mišično maso ... Verjetno bi večina v en glas odgovorila, dviguj težko, dviguj še težje. Pa je res?

Za konec tekaške sezone še na 1. Prekmurski mali maraton Moravske Toplice 2016

Prekmursko ravnico lahko izkoristitev tudi za zadnje priprave na največjo tekaško prireditev v Sloveniji - Ljubljanski maraton.

Česa v odnosih ne smete tolerirati?

Vsak si zasluži spoštovanje, sočutje in ljubezen. Če slednjega ni, premislite o smiselnosti odnosa.

Štartaj, Slovenija! 12 odličnih slovenskih produktov, 12 zgodb o uspehu

Na POP TV prihaja Štartaj, Slovenija! Povsem nov format oddaje, v kateri bomo spremljali zgodbe 12 slovenskih podjetnikov in spoznali 12 zanimivih in inovataivnih slovenskih produktov.

Priporočamo

Najboljše stvari se zgodijo takrat, ko najmanj pričakujete

Dieta s krepčilnimi oreščki - pistacijami

Kaj moški najprej opazijo na ženskah?

Zakaj moški ljubijo drugače?

Sprejmite izziv: 1 vaja, 28 dni, novo telo!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.