Smučar in ekstremni športnik Bine Žalohar: »Živim v trenutku.«

Bine Žalohar, smučar prostega sloga, nas bo popeljal v svet adrenalina. Sicer najbolj poznan po svojih vragolijah na smučeh, jih med letom rad zamenja tudi za surf, gorsko kolo, bmx, pohodne čevlje, se vrže s klifa ali aviona. Poglejmo, kaj se mu plete po glavi, ki je preživela že 23 pretresov možganov, in kaj so ga ekstremne izkušnje v športu naučile.

Je neodgovorno, da poročena ženska potuje sama?

Preberite si zapis ženske, ki je bila v zvezi 11 let in je od nekdaj rada potovala – sama. A ko sta se s partnerjem poročila, je dejstvo, da še vedno potuje, sprožilo val ogorčenja in nestrinjanja.

Tibetanske vaje: 5 obredov pomlajevanja

Čeprav sistem izgleda preprosto, je njegovo delovanje kompleksno in njegovi učinki intenzivni.

VIDEO: 8 odličnih krepilnih vaj za popoln kardio trening

Le dobri 2 minuti potrebujete za dvig srčnega utripa in aktivacijo vseh mišic, ki bodo poskrbele za čvrsto telo. Intervalni trening ponuja preproste vaje, a z nekaj več intenzivnosti boste poskrbeli tudi za boljšo vzdržljivost in hitro porabo kalorij.

Program zimskih vadb

Redna telesna aktivnost je v današnjem načinu življenja postala najpomembnejši »ventil« stresa, temelj zdravja in najbolj gotova pot k sreči in zadovoljstvu človeka. Da ne pozabite na aktivnosti tudi pozimi, imamo za vas seznam zimskih vadb. 

Kdo je zares bogat in kdo reven?

Poučna zgodba, ki vas bo spomnila, kaj je v življenju zares pomembno. 

Priporočamo

Vabljeni na Sensa vikend v Bohinju

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.