Nekaj trikov, ki vam pomagajo zaživeti zdravo!

"Pravzaprav bi morala ..." Če tudi vi prepogosto izgovarjate ta stavek, potem imamo za vas nekaj pravih nasvetov!

Telo potrebuje gibanje

Glede na način življenja, ko marsikdo večji del dneva presedi, je pomembno, da postane gibanje potreba – tako kot potreba po zraku, hrani, vodi ... Za vas imamo nekaj nasvetov in načel za uravnoteženo vadbo.

VIDEO: 15-minutni kardio trening za začetnike, ki ga lahko izvajate doma

Nekje je treba začeti. In če vam je ljubše začeti doma, je tu odličen 15-minutni kardio trening.

Pogosta napaka pri počepu, ki lahko resno poškoduje spodnji del vašega hrbta

Če tako izvajate počepe z utežjo zadaj, s tem takoj prenehajte.

12 navad zelo srečnih mam

Saj veste, nekatere mame so ves čas videti utrujene in druge ves čas super srečne. No, verjetno so vse nekje vmes, malo pa je odvisno tudi od značaja, energije in kondicije.

Skrbi, s katerimi se moški ukvarjamo pred in med seksom

"Vam je popolnoma vseeno," mi je zabrusila skozi rahlo paro, ki se je vila iz njenega zelenega čaja. "Vi samo pridete z erekcijo in vas nič ne briga. Ženske pa se obremenjujemo s tisoč stvarmi, od tega, kako smo videti, kaj si mislite o našem telesu, kaj si mislite o našem perilu, ali smo dobro depilirane – tisoč stvari nam gre po glavi."

FOTO: Skriti kotički Toskane

Toskana je popularna turistična destinacija z razlogom. Edinstvene kulturne in naravne znamenitosti so v sožitju z vrhunsko kulinariko in vinom. A kljub množici turistov, ki jo obiskujejo skozi vse leto, ostaja nekaj skritih kotičkov, ki ne privabljajo množic, ampak le posameznike.

Ideja za izlet: Sončni vzhod na Uršlji gori

Tako izgleda čudovito jutro na Uršlji gori (ali Plešivec), najvzhodnejšemu karavanškemu vrhu, ki leži med Slovenj Gradcem in Črno na Koroškem.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.