Zakaj srečni pari ne delijo svojega življenja na družbenih omrežjih?

Živimo v zanimivih časih, ko objave na profilih družbenih omrežij pogosto pomenijo več kot to, kar se dogaja v realnosti.

To se zgodi, če vsak dan uživate med in cimet

Mešanica cimeta in medu je zelo okusna in zdrava. Njune blagodejne učinke poznamo že stoletja.

Silvestrska večerja po pravilih horoskopa

Ste vedeli, da imajo predstavniki posameznega astrološkega znamenja svoje kulinarične užitke? Z upoštevanjem nekaj preprostih nasvetov boste za mizo z lahkoto zadovoljili vsak okus, pa naj bo še tako poseben.

Kaj vaš obraz pove o vašem zdravju

Ali je vaše zdravje optimalno? To lahko hitro ugotovite že ob pogledu v ogledalo. Pri tem ne mislimo na morfologijo obraza ali neizbežne sledove starosti, ampak na vse tiste spremembe, ki med drugim pokažejo, ali zares živite zdravo.

Vaje za zakrčene kolke (in lajšanje bolečin v hrbtenici)

Zakrčenost mišic lahko povzroči nepravilno obremenitev hrbtenice, posledično se pojavijo bolečine, npr. v križu. Najbolj primerne za zmanjšanje bolečine so prav raztezne vaje, med njimi tudi vaje, s katerimi raztezamo mišice kolka. Predstavljamo 4 odlične vaje za zakrčene kolke.

Ideje za izlete in pohode po Sloveniji

Izkoristite pomlade dni za sprehod, pohod ali izlet po Sloveniji. Sledi nekaj idej za pomoč.

Se gibljete in zdravo prehranjujete, a ne izgubite odvečne teže? Preverite, zakaj.

Če pazite na vnos zdrave hrane, a še vedno ne izgubite niti kilograma, morda ni nič narobe z vašim prehranjevanjem.

29 stvari, ki bi jih radi povedali najstniškemu sinu

Najstniki so posebna bitja, simpatična, a tako naporna za skupno življenje. In predvsem jim je zelo težko kaj povedati, ker so tako pametni, da nikogar ne poslušajo. Morda jim daste lahko prebrati nekaj stvari, za katere bi radi, da bi jih vaš najstniški sin vedel.

9 stvari, ki jih počnejo dolgočasni ljudje

Top 9 stvari, ki jih počnejo ekstremno dologočasni ljudje. Naj vam služijo kot opozorilo, da tudi vi ne počnete kaj takšnega. 

5 stvari, ki jih počne moški, ki resnično ljubi

Darila, majhna pozornost vsak dan, besede in odgovori, ki jih želite slišati ... Za trenutek pozabite na to. In bodite pozorni na naslednjih 5 stvari, ki jih počne moški, ki resnično ljubi.

Stvari, ki jih ljudje največkrat obžalujejo, da jih niso uresničili

Ni malo tistih, ki obžalujejo stvari, ki jih niso postorili, ko je za to še bil čas.  Zaradi katerih je ljudem najpogosteje žal?

Trije recepti za (lahko) sarmo, ki vas bodo okrepili in razvedrili duha

Sarma nikakor ni nizkokalorična, malomastna hrana, primerna za bolnike, toda lahko jo pripravimo na več načinov. Če se vam zdi klasična sarma pretežka, vam ponujamo tudi njene lažje različice. Skratka, petkove in nedeljske recepte. Sicer pa – odvečne kalorije lahko vselej pokurimo z vadbo, za vadbo pa potrebujemo moč, kajne?

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.