Kako ustaviti obrekovanje z 1 stavkom

Navada obrekovanja drugih in širjenje nepreverjenih govoric običajno ne prinese nič dobrega. Ko se znajdete v situaciji, kjer nekdo želi obrekovati, lahko to preprečite z enim stavkom. 

Kaj storiti, da bo novo leto čudovito

V vsakem trenutku imate izbiro, kaj boste storili s svojim življenjem. Bodite pogumni in izberite tisto, kar običajno ne bi, pa bi bilo bolje. Če imate občutek, da stagnirate na mestu, je to morda zato, ker tolerirate stvari, katerih ne bi smeli. V letu 2017 je čas, da ponovno vzamete življenje v svoje roke.

VIDEO: Vadba, s katero boste pokurili praznične pregrehe

Tu je odlična vadba, ki vam bo pomagala pokuriti praznične pregrehe.

To se zgodi, če vsak dan uživate med in cimet

Mešanica cimeta in medu je zelo okusna in zdrava. Njune blagodejne učinke poznamo že stoletja.

Najboljši čaji za čiščenje telesa in vitkost

Ob mrzlih dneh ni boljšega od skodelice vročega čaja. Posebne mešanice pa ne pogrejejo le telesa, temveč poskrbijo za čiščenje, telo okrepijo in pomagajo tudi pri nadziranju telesne teže.

VIDEO: Zdravilna moč gozdov (+ top ideje za izlete po Sloveniji)

(Tudi zimski) sprehod po gozdu nas napolni s kisikom, pomiri, omili ali odpravi depresijo, krepi imunski sistem, izboljša kakovost spanca ... Več pa v spodnjem videu o številnih zdravilnih učnikih narave na naše telo in duha.

Živila, ki niso priporočljiva za zajtrk

Nekatera živila, tudi če so sicer zdrava, niso najboljša izbira zjutraj na prazen želodec. Poglejmo, katera.

10 domačih lepotilnih trikov, ki jih zagotovo še niste preizkusili

Ne potrebujete cele police dragih kozmetičnih izdelkov. Kar doma lahko iz mnogih sestavin ustvarite lepotilni pripravek, če uporabite katerega od naslednjih trikov.

Najboljši triki, kako se upreti virusom (in kaj pomaga, če že zbolimo)

Hladni in vlažni dnevi naj se kar obrišejo pod nosom, kajti zanje imamo pripravljeno najboljšo strategijo, kako se jim upreti.

6 stvari, ki se jih moramo znebiti ob vstopu v novo leto

Pa smo tam. V dnevih, ko moramo potegniti črto čez preteklo in si zadati reforme za naslednje leto. Četudi je to morda popolnoma simboličen časovni preskok, je morda vseeno prav, da ga izkoristimo kot morebitni presek življenja, nekakšen interni servis, ko končno vsaj enkrat v letu premislimo, če je pot, po kateri hodimo, prava, smiselna in moralno nesporna.

Astrološka znamenja, ki varajo najpogosteje

Če gre verjeti naslednji analizi, bomo horoskopu odslej posvečali veliko več pozornosti.

6 razlogov, zakaj ni nujno slabo preklinjati

To smo čakali! Starši niso imeli prav, ko so nas učili, da ne smemo nikoli kleti! Dokazali so, da ima preklinjanje na nas številne pozitivne učinke. Hitro preverite, katere, in članek delite s svojimi najbližjimi.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.