6 razlogov, zakaj bi morali večkrat sami v naravo

Preverite, zakaj je včasih dobro, da se odpravite na pohod sami.

Kako postati tekač: 6 pametnih in nespametnih stvari za dosego cilja

Če ste sklenili, da postanete tekač, potem imamo za vas nekaj pametnih nasvetov in poskrbeli bomo tudi, da ne boste počeli neumnih stvari. No, gremo na tek!

Znaki, s katerimi vam telo sporoča, da morate v prehrani nujno nekaj spremeniti

Vse težave se ne pokažejo čez noč. Ko pa se, nanje pozabimo v trenutku, ko oddrvimo dnevnim obveznostim naproti. Na naslednje bodite vseeno bolj pozorni.

Tekači in tisti, ki boste šele začeli: Vabljeni na spomladanski tekaški tabor v Rovinj!

V sodelovanju s Tek.si znova pripravljamo izjemen in nepozaben tekaški konec tedna. Tokrat bo naše druženje potekalo v Rovinju od 7. do 9. aprila!

VIDEO: 10 najboljših vaj, s katerimi boste okrepili celo telo (in jih lahko delate v paru)

Ko imate slab dan in potrebujete dodatno motivacijo za trening, izzovite prijatelja, prijateljico, partnerja ... in skupaj naredita ta trening. Predstavljamo 10 najboljših vaj, s katerimi boste okrepili celo telo.

6 razlogov, zakaj je sirotko pametno piti vsak dan

Morda je v današnjih časih sirotka zdrsnila med pozabljene dragocenosti preteklih časov, ampak verjamemo, da ne bo več tako, ko boste prebrali šest razlogov, zakaj jo je pametno piti vsak dan. Med drugim je to starodavno zdravilo priporočal tudi Hipokrat.

8 fraz, ki bodo ustavile nesramne ljudi

Težko se je bojevati z nekom, ki je nesramen do vas. A če vam uspe, da se odzovete brez  izgube nadzora (in živcev), boste morda presenečeni, kaj se bo zgodilo.

7 razlogov, zakaj lahko vaš kuža spi poleg vas

Ljudje se ločijo na dve polovici: na tiste, ki zagovarjajo, da je spanje zraven pasjih prijateljev najboljša stvar in tiste, ki pravijo, da je to nehigienično ali moteče.

Pomladansko čiščenje jeter

Jetra po petih elementih spadajo k letnemu času pomladi, zato jih je v tem obdobju dobro okrepiti in doseči njihovo funkcijo čiščenja telesa.

12 pomembnih sprememb, ki jih potrebujete, če se ta trenutek počutite tako

Ura je 11 in vase zlivate že četrto skodelico kave. Izčrpani ste - fizično in psihično. Brez volje. Celo stvari, ki so vas nekoč motivirale, vas ne ganejo več. In pred vami je še cel dan.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.