Program teka za začetnike: Pretecite 5 kilometrov

Prvi trije tedni, ko začnemo teči, so najpomembnejši in tudi najtežji. Telo namreč potrebuje približno toliko časa, da se navadi na tek. Seveda, tudi vaša glava se mora privaditi in naravnati na tek.

Pomladansko čiščenje jeter

Jetra po petih elementih spadajo k letnemu času pomladi, zato jih je v tem obdobju dobro okrepiti in doseči njihovo funkcijo čiščenja telesa.

VIDEO: V 3 minutah lahko naredite odličen trening za čvrst trebuh

Odličen trening, za katerega potrebujete le 3 minute, izvajate eno vajo, krepite pa prav vse trebušne mišice.

To je lahko razlog, zakaj se redimo

Imate težave v službi, doma, v odnosih ... Preveč delate in ste preobremenjeni. Greste čez svoje meje ter ste izčrpani. Tovrstni stresi se pokažejo tudi na telesu.

Bruno Šimleša: Vsaka sekunda, vložena v zdravo vzgojo, se izplača!

"Precej staršev ni zadovoljnih z lastnim življenjem, kar kompenzirajo s tem, da se preveč vključujejo v življenje svojih otrok. Živijo namesto njih in mislijo, da so odgovorni zanje."

14 zanimivosti o življenju, ki jih verjetno ne poznate

Svet je poln zanimivih reči in čudes, a jih večinoma ne opazimo. Sledi nekaj zanimivih znanstvenih dejstev, ki nas bodo spomnile, da je življenje res čudo.

8 stvari, ki jih mora vedeti vsaka mama fanta v najstniških letih

Najstniška leta so super. Za veliko neumnosti se ti pogleda čez prste, a s puberteto se pojavi tudi kup nevšečnosti. Zato imamo za vas nekaj stvari, ki jih mora vedeti vsaka mama fanta v najstniških letih.

Idilični objezerski kraji v bližini, ki jih enostavno morate obiskati

Pripravite si malico in brž na potep ob jezera. V kraje, v katerih se zdi, da se je ustavil čas. In ki se čudovito zlijejo z jezersko gladino.

5 stvari, ki se bodo zgodile, če ne boste uživali sladkorja

Če iz prehrane črtate rafiniran sladkor, boste opazili številne pozitivne učinke. 

Kako izgledajo fitnes modelke, ko ne pozirajo za Instagram

Seveda vsakdo objavi na družbenih medijih fotografijo, na kateri izgleda najboljše in brezhibno. Poglejte, kako izgledajo fitnes modelke, ko spremenijo kot fotografiranja. Vsi jih imamo; svoje boljše in slabše perspektive. 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.