Pravijo, da se trebušne mišice izklešejo v kuhinji. Tudi zadnjica se lahko. In če ta trik ne bo deloval, potem …

Pravijo, da se trebušne mišice izklešejo v kuhinji. Tudi zadnjica se lahko. In če ta trik ne bo deloval, potem ...

1 vaja za čvrsto zadnjico v štirih tednih

Pravijo, da se trebušne mišice izklešejo v kuhinji. Tudi zadnjica se lahko. Preizkusite ta super enostaven trik.

Bodite tekač, ki ne teče le zato, da bi zmagal

Ste hvaležni, da lahko tečete? Kot tekač lahko to pokažete tudi tako ...

Zakaj je dobro imeti avanturistične prijatelje?

Poglejmo, kaj dobrega v naše življenje prinesejo avanturistični ljudje. 

3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu

Ste se odločili za spremembo? Ne zapletajte. Za začetek upoštevajte tri osnovna in povsem preprosta pravila. Potem se bo počasi začelo premikati.

So 'vikend vadbe' enako učinkovite kot tedenske?

Če med tednom nikakor ne najdete časa, da bi se ustavili v telovadnici, vas bo tole razveselilo: raziskava je pokazala, da je rekreacija med vikendom lahko zelo učinkovita.

Second Coach – Aplikacija, ki omogoča otrokom, da računalniške igrice zamenjajo za žogo

Pogovarjali smo se z Mitjo Rozmanom, trenerjem nogometa in članom slovenske ekipe, ki je izdelala posebno aplikacijo Second Coach, ki trenerjem olajša treninge, otroke pa motivira, da vsaj za nekaj časa zamenjajo telefon ali računalnik za žogo.

Doma pripravite vodo za razstrupljanje

Raje posežete po sokovih, ker ste naveličani »navadne vode«? Z malce domišljije lahko tudi vodo popestrite po vašem okusu. Z dodanim sadjem, zelenjavo in nekaterimi začimbami lahko pomaga pri razstrupljanju, izgubi teže, čistejši koži in občutku budnosti. Katera je vam najbolj všeč?

4 razlogi, zakaj je vaša dieta spodletela

Obstaja vrsta metod za izgubljanje kilogramov in prav vse obljubljajo odlične rezultate. Zakaj pa jih toliko ne uspe? Tu so 4 razlogi, zaradi katerih se je najverjetneje slabo končala tudi vaša dieta.

Je zdravo dan preživeti v postelji?

Ko se zbudimo v deževno jutro, bi ga marsikdo najraje preživel doma pod odejo ob dobri knjigi ali filmu. Tisti trenutek se sliši sanjsko, pa vendar ... Preverite, kako dan preživet med štirimi stenami vpliva na vas.

Pomirite napete misli z miselnim premikom

Šele ponedeljek je, misli pa so že na sredini tedna, ko imate pomemben sestanek. Se bo vse odvilo kot ste si zamislili? Kaj če gre kaj narobe? Vam bo uspelo pripraviti vse potrebno? Poleg tega vas čaka še kuhanje, umazan kup perila in nujni nakupi. Preverite, kako se znebiti negativnih misli in narediti prostor lepim, srečnim občutkom.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.