6 načinov, kako postati bolj samozavestni

Samozavestni ljudje v življenju po navadi dosežejo več, imajo bogatejše izkušnje, bolje se znajdejo v družbi in imajo manj zadržkov. 

Regeneracija: 4 top vaje, ki jih naredite na dan počitka

Po zahtevnih in malo manj zahtevnih treningih potrebuje telo počitek. A to ne pomeni poležavanja na kavču. 

Seznam stvari, ki jih morate čim prej prerasti

Čas je, da prerastemo nekatere stvari, če se želimo počutiti zares svobodne. 

5 aktivnosti, ki jih lahko počnete z otroki v naravi

Začela se je pomlad in z njo se je prebudila tudi narava. Vse cveti, živali počasi prihajajo na plan in tudi ljudje hitijo ven lovit sončne žarke. Kot nalašč za sprehod v gozd. Če se boste odpravili z otroki, lahko odkrijete marsikaj zanimivega.

Tri hitro pripravljene jedi iz špargljev

Šparglji so še eno okusno darilo narave in odlični očiščevalci organizma. Tisti, ki špargljev še niste pripravljali, morate vedeti, da je njihova uporaba v kuhinji preprosta in predvsem velja, da se splača!

To je razlog, da vas motijo zvoki žvečenja hrane

Vas v restavracijah zmotijo posamezniki, ki nikakor ne znajo »pravilno« pojesti juhe? In zagotovo se vedno najde nekdo v vaši bližini, ki glasno hrusta, medtem ko je hamburger in sreba pijačo. Če vas moti vse to in občasno tudi dihanje soseda v kinodvorani, ste morda eden izmed mnogih, ki trpijo za možgansko anomalijo.

Zakaj je vaša zadnjica ploska kljub vsakodnevnim naporom

Toliko vaj, a še vedno niste prišli do oblike zadnjice, za katero garate. Preverite, koliko neuspelih poskusov lahko pripišete genetiki in kaj lahko storite sami.

Moja olimpijska norma tudi na aplikaciji Team Slovenia!

»Čutim tvoj utrip, delim tvojo željo... Doživi svojo olimpijsko izkušnjo in doseži svojo olimpijsko normo. Pridi in si dokaži da zmoreš!«

30-dnevni izziv s počepi! Sprejmete?

Fit. Vzdržljivejši. Pripravljeni na poletje. Čas je, da se spravimo v pogon! Sprejmite izziv in z eno samo vajo v tridesetih dneh preoblikujte telo.

Za navdih: Par, ki je v enem letu izgubil skoraj 140 kilogramov! Poglejte si to preobrazbo!

Sprejeti takšno odločitev največkrat ne predstavlja težav. Veliko težje je obdržati voljo in ostati na zastavljeni poti. Poglejte, kako je to uspelo Lexi in Dannyju Reed, ki sta skupaj izgubila skoraj 140 kilogramov!

Megan Jayne Crabbe: "Tako nastanejo fotografije, s katerimi se primerjamo vsak dan!"

Čeprav nam zdrav razum pogosto daje vedeti, da so fotografije v reviji nenaravne, predelane in natanko premišljene, si včasih ne moremo pomagati, da se ne bi vsaj na hitro primerjali s čednimi super modeli. Blogerka Megan Jayne Crabbe je hotela razbliniti utvaro in pokazala razliko med zrežiranimi in naravnimi fotografijami.

Kako boste najbolje izkoristili jutro glede na astrološko znamenje?

Ne glede na to, ali jutra obožujete ali sovražite, morate se prebiti čez njih. Kako boste to naredili najbolj produktivno, vam pove vaše astrološko znamenje.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.