9 stvari, ki jih prenehajte pričakovati od drugih

Eden izmed vzrokov našega trpljenja je, da preveč pričakujemo od drugih. Če imamo preveč pričakovanj, dajemo odločitev o našem počutju v roke drugim, kar pa vodi v nesrečo.

Kaj narediti, če smo s sabo nezadovoljni? Tu je 9 odličnih nasvetov!

Če nam podoba v ogledalu ni všeč, če smo s sabo nezadovoljni ... nekaj je treba storiti, a brez pritiska. Tu je 9 odličnih nasvetov, ki jih vsekakor velja upoštevati.

11 enostavnih nasvetov, kako vzljubiti tek

Tek dajte na svoj urnik, naj postane del vsakdanjika tako kot jutranja kava in večerna solata s tunino. Tek je zakon, boste videli, samo začeti morate!

Okrepite mišice jedra: 5 odličnih vaj, ki jih lahko naredite doma

Tek je veliko učinkovitejši, če je naša drža pokončna. Ko začnemo teči, to še gre, prsni koš je dvignjen, hrbet poravnan, glava pokončno. Bolj smo utrujeni, bolj silijo ramena in glava naprej, s tem pa se poveča tudi obremenjenost mišic trupa in poveča energijska poraba. In veliko več verjetnosti je, da pride do poškodbe.

Dobre strani pohodništva, ki vas bodo takoj spodbudile za odhod v hribe

Pohodništvo je popolna telovadba, saj odlično oblikuje vaše mišice na nogah, ves čas delajo trebušne in hrbtne mišice, če pa hodite s palicami, so tudi roke ves čas v polnem pogonu. Torej, kaj čakate, gremo! Preverite dobre strani pohodništva.

Slabi dnevi: Kaj storiti, ko gre vse narobe?

Vsi jih imamo, slabe dni, ko že vstanemo z levo nogo in gre nato vse samo še navzdol... Kako prekiniti take dni in jih obrniti na lepše?

Ne prekinite razmerja, dokler se ne vprašate teh 6 stvari

Nihče ne začne razmerja z mislijo, da se bosta nekoč razšla. Vendar se vsak kdaj znajde v situaciji, ko so ovire prevelike in je edina možnost ta, da se zgodba zaključi in začnete znova. Preden sprejmete odločitev, se vprašajte teh 6 stvari.

Trening doma: 4 vaje za krepitev trebušnih mišic

Predstavljamo niz vaj, za katere res ne morete najti smiselnega izgovora: kako okrepiti trup doma s pomočjo navadne krpe za pomivanje.

18 idej za slabe dni

Vsakemu se zgodi, da pride dan, ko ne gre nič po načrtu. Nikakor ne morete najti tistega žarka, ki bi razsvetlil temne misli. Ko se slab dan naslednjič prikrade v vaš koledar, se spomnite teh nasvetov.

Prednosti večernega sprehoda

Kadar ste se posvetili vadbi, ste verjetno občutili vse pozitivne lastnosti, ki vam jih daje. Če se ji ne želite odpovedati, vendar kdaj enostavno ne zmorete ali nimate časa, si vzemite vsaj pol ure za miren večerni sprehod. Posledice boste opazili na različnih področjih.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.