7 načinov hujšanja, ki jih zagovarjajo vse diete

Če prehranjevanje omejimo zgolj na določeno vrsto živil in pri tem še preštevamo vsako zaužito kalorijo, se spravimo v stres. Telo pod stresom pa začne maščobne zaloge shranjevati. Temu se izognite tako ...

15 skrivnosti, ki jih poznajo samo tekači

Če pozorno opazujete tekače, se boste lahko načudili marsikateri navadi, ki je zanje nekaj čisto običajnega. Da bi bolje razumeli njihovo filozofijo, preberite nekaj majhnih skrivnosti.

Vaja: Kaj vidite, ko se pogledate v ogledalo?

Poglejte se v ogledalo in vadite toliko časa, da boste sprevideli v njem naslednjih 6 stvari. 

Tekaške prireditve 2017

Da ne boste več zamujali s prijavami, smo za vas naredili seznam maratonov in polmaratonov ter drugih tekaških prireditev v letu 2017.

Prijavite se na 4-tedenski program Lahka kuhinja za sončne dni in sodelujte v natečaju

Zdaj je odličen čas za spremembe v kuhinji. Zato smo na Aktivni.si v sodelovanju z blagovno znamko Natura pripravili 4-tedenski brezplačni program, da boste do poletja telo (in misli) pripeljali v vrhunsko formo.

Trening doma: 10 minut za čvrste trebušne mišice (VIDEO)

Tu je vrsta odličnih vaj za trebušne mišice. Nekatere boste naredili kot za šalo, pri drugih boste morali malce stisniti zobe. Rezultat pa bo odličen! Splača se izkoristiti tud 10 minut.

6 razlogov, zakaj je sirotko pametno piti vsak dan

Morda je v današnjih časih sirotka zdrsnila med pozabljene dragocenosti preteklih časov, ampak verjamemo, da ne bo več tako, ko boste prebrali šest razlogov, zakaj jo je pametno piti vsak dan. Med drugim je to starodavno zdravilo priporočal tudi Hipokrat.

5 stvari, ki jih mora vsak resen par vedeti drug o drugem

Kdaj razmerje postane resno? Ko se preselita skupaj, si prvič izrečeta besedi ljubim te, javno razglasita razmerje, objavita vajin prvi selfi? Če ste prepričani, da je vajino razmerje na višji ravni, bi morala drug o drugem vedeti teh 5 stvari.

Projekt Hud Job že četrto leto zapored!

Že četrto leto zapored se na uredništvu Cosmopolitana odvija projekt Hud Job, ki mladim in zagnanim talentom omogoča pripravništvo in vpogled v svet medijev. Tokrat vsebine soustvarjajo štiri ustvarjalne pripravnice; spletna novinarka Tamara, grafična oblikovalka Maja, fotografinja Urša in novinarka Ajda.

4 stvari, ki jih na družabnih omrežjih ne bi smeli početi

Družabna omrežja so odlično sredstvo, za vse, ki želijo postati poznani večjemu številu ljudi z nevsakdanjimi konjički in talenti. Vendar obstaja nekaj nepisanih pravil, česa ne bi smeli početi, če ne želite izgubljati obiskovalcev.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.