1 vaja za čvrsto zadnjico v štirih tednih

Pravijo, da se trebušne mišice izklešejo v kuhinji. Tudi zadnjica se lahko. Preizkusite ta super enostaven trik.

15 resnic o teku, ki vam jih nihče ni povedal

Na začetku je vedno tako: polni smo pričakovanj in vprašanj. Smo motivirani in resno razmišljamo o tem, ali bi bilo priročno ob sebi imeti strokovnjaka, ki bi razjasnil vse skrivnosti. Da bo pri teku lažje, je tu 15 nasvetov in resnic.

Najlepše kolesarske poti v Sloveniji

Kakšen vikend si privoščite kolesarsko potepanje in si naberite energije za ves teden ali celo mesec. Tu je nekaj najlepših kolesarskih poti v Sloveniji.

Zakaj nas narava naredi srečnejše?

Se kdaj odpravite zbistriti misli v park ali bližnji gozd? Zakaj ravno ven in ne notri, v dnevno sobo?

Kaj je zares pomembno v življenju in kaj ni

Je res tako pomembno, kaj imamo? Nas drugi res sodijo le po tem? 

4 lastnosti ljudi, ki jih je vredno obdržati v življenju

Občutek, da vas je nekdo izdal ali prevaral je lahko zelo boleč. Zato navajamo nekaj lastnosti ljudi, ki so vredni zaupanja in jih je dobro imeti v svojem življenju. 

Tecite hitreje: Preizkusite naslednje prijeme za tekaški napredek

Vas skrbi, da boste podlegli tekaški rutini in pričakovanega tekaškega napredka znova ne bo? Preizkusite naslednje prijeme, ki bodo razbili vašo tekaško rutino in zagotovo nekaj malega prispevali tudi k tekaškemu napredku.

Zabavne aktivnosti, ki jih morate preizkusiti to poletje

Ste tudi vi med tistimi, ki si vsako leto zastavijo stvari, ki jih bodo opravili to poletje, vendar načrt vedno pade v vodo? Cilje si začrtajte natančneje in ustvarite seznam aktivnosti, ki jih boste letos zares preizkusili.

15 živil, ki vam bodo pomagala do ploskega trebuha

Živila niso le dobri pomočniki pri izgubljanju teže, temveč bodo pripomogla tudi k boljšemu zdravju. Preverite, kaj se naj znajde pogosteje na vašem jedilniku. 

Kakšne sladice so dobre za športnike?

Seveda se lahko tudi športniki in rekreativci posladkamo, pri tem pa ne ogrozimo vitke postave in športnih zmogljivosti.

10 stvari, ki v odnosu najbolj odvrnejo ženske in 10 stvari, ki najbolj odvrnejo moške

Na začetku je vedno vse tako rožnato. Tako preprosto. Začetek razmerja se zdi, kot da smo v varnem mehurčku idealov, ločeni od preostanka sveta, stran od cinizma in negodovanja, saj vendarle skorajda živimo svoje sanje.

20-minutna vadba za popolno regeneracijo po treningu

Vadba je super. Telo potrebuje gibanje. Prav tako pomemben pa je (aktiven) počitek. Zato si kar takoj vzemite 20 minut in preizkusite to ...

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.