Ko zamenjate negativna čustva za pozitivna, boste opazili rezultat

Izkazalo se je, da negativno razmišljanje ne vpliva le na vaš uspeh, ampak tudi na zdravje. Optimistični ljudje so namreč boljšega fizičnega in mentalnega zdravja kot pesimisti. Preverite, med katere spadate vi.

Natančen vodnik tedenske vadbe, če želite izgubiti kilograme

Zdaj zagotovo že veste: skrivnost vitke linije se ne skriva le v gibanju, ampak tudi v zdravi prehrani. A načrtovana vadba vam bo vse skupaj močno olajšala.

11 enostavnih nasvetov, kako vzljubiti tek

Tek dajte na svoj urnik, naj postane del vsakdanjika tako kot jutranja kava in večerna solata s tunino. Tek je zakon, boste videli, samo začeti morate!

Tehnika, ki vas spravi v dobro voljo v manj kot minuti

Ste slabe volje? Vzemite si minuto in preizkusite naslednjo tehniko.

Zakaj bi morali danes poklicati prijatelja?

Damo vam odličen razlog, ki bo koristil obema! 

9 stvari, ki vam jih nihče ne bo povedal pri preoblikovanju telesa

Nekateri podatki pravijo, da je kar 90 predstavnic lepšega spola nezadovoljnih s svojim videzom. Številka je zares nora, zato smo zbrali nekaj pomembnih podatkov za vse dame, ki se želijo preoblikovati.

VIDEO: Zajtrk v kozarčku z domačo granolo v prahu

Trije zajtrki, pripravljeni v 15 minutah. Ki so lahko tudi sladica. Zares slastna. Predstvljamo vam ideje za zajtrk v kozarčku.

Prigrizki, ki si jih brez slabe vesti privoščite tudi zvečer

Večerna poželenja po prigrizkih so povsem običajna in vsakdo si jih kdaj pa kdaj privošči. Po nekaterih lahko posežete celo brez slabe vesti (a še vedno ne v prevelikih količinah).

Smešna vprašanja, ki jih morate zastaviti partnerju

Zakaj? Ker je smeh najboljše zdravilo, kadar življenje preseneti z limonami, je šef trn v peti in ste vstali z napačno nogo. Uživajte v dnevu tudi v takih primerih.

Ena sprememba, ki izboljša vse vaše odnose

Kako bi z eno besedo ocenili vaše odnose z bližnjimi? So povprečni, poglobljeni, površinski? Katerokoli besedo ste izbrali, se jih vedno da še izboljšati. Narediti morate le eno spremembo. 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.