Tako pospešite izgubo telesne maščobe

Intervali, hiter tempo in vaje, ki jih izvajamo z lastno telesno težo – super kombinacija, ko je časa malo, a želimo velik učinek.

Ali prepoznate znake zakisanosti?

Telo najbolje deluje takrat, ko je v njem enak delež kislih in bazičnih snovi. Da bo telo optimalno delovalo in bomo polni pozitivne energije, ga moramo razkisati in vzpostaviti kislinsko-bazično ravnovesje.

Nujna vadba pred poletjem: kurjenje kalorij v hitrem tempu

Dvignite srčni utrip in pokurite maščobe, ki vam stojijo na poti do postave, ki jo želite. Preden skočite v morje, s temi vajami poskrbite za oblikovan trebuh, zadnjico in noge. Pohitite, počitnice bodo vsak čas tu!

3 sladke poslastice brez peke (in brez sladkorja)

Na trenutke, ko nas popade velika želja po sladkem, je dobro biti pripravljen. Takšni posladki so naši favoriti.

Največji sovražnik – skriti sladkor: izognite se naslednjim živilom

Med poplavami diet, ki nasprotujejo ena drugi, vseeno lahko najdemo skupni imenovalec, ki mu pritrjujejo tudi prehranski strokovnjaki: odpovedati se bo treba sladkorju. A kako se mu izogniti, ko pa se skriva tudi v živilih, ki jih štejemo za zdrava?

Kako zelo ste zasvojeni s sladkorjem? Test.

Začenjamo z našim (pred)poletnim izzivom: Naj si telo odpočije od nezdravih navad. In lotevamo se, vsaj za večino, najtršega oreha – sladkorja.

Natečaj: Najboljše poletne solate

Poletje je čas, ko kaj naredimo zase. Čas, ko si privoščimo bolj zdrave in lahke obroke. In če se navdušujete nad pisanimi poletnimi solatami, ste na pravem mestu. 

Smešna vprašanja, ki jih morate zastaviti partnerju

Zakaj? Ker je smeh najboljše zdravilo, kadar življenje preseneti z limonami, je šef trn v peti in ste vstali z napačno nogo. Uživajte v dnevu tudi v takih primerih.

10 idej za aktiven zmenek

Za dobro fizično pripravljenost in lepo postavo lahko poskrbite tudi na zmenku z ljubljeno osebo. Namesto v dnevno sobo se odpravita na aktivno druženje, ki bo poglobilo vajino zvezo in dobro delo vašemu telesu.

7 majhnih sprememb, ki vas bodo pripeljale do vitke linije

Saj veste, prav tisti mali, nepotrebni prigrizki nam na telo nalepijo največ odvečnih kilogramov in oblog. In podobno je pri hujšanju – že z malimi spremembami bomo naredili zelo veliko za hitro izgubo kilogramov. 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.