Ena stvar, ki je pri hujšanju pomembnejša od gibanja

Morda se sliši noro, a če želite izgubiti odvečne kilograme, trener slavnih Harley Pasternak pravi, da je telovadba zadnja stvar, o kateri morate skrbeti.

12 stvari, ki se bodo zgodile, če ne boste uživali sladkorja

Ste pripravljeni popolnoma opustiti sladkor?

Kaj je značilno za ljudi, ki znajo poslušati sebe?

Preverite, ali ste avtentični: znate prisluhniti sebi in svojim željam? 

7 načinov, kako ukrotiti zaskrbljenost in anksioznost

Sodobna anksioznost povzroči kar nekaj škode v našem življenju, saj nam preprečuje, da bi živeli polno. Zato je pomembno, da strah razumemo in ga utišamo tudi z določenimi načini.

 

FOTO: Čudoviti gradovi v naši bližini

So vam gradovi v navdih? Se radi izgubljate med njihovimi zidovi in v mislih romate v zgodbe, ki jih prežemajo? Poiskali smo gradove nedaleč od naših meja, ki so vsekakor vredni obiska.

Ideja za izlet: Jezersko

Ko posije sonce se odpravimo v naravo in po svež gorski zrak v pravljično deželo med visoke gore - Jezersko, ki ponuja možnosti za lahkotne sprehajalce, zahtevne in manj zahtevne planince ali kolesarje. 

Kaj nas o motivaciji lahko naučijo ameriški vojaki, ki uspejo postati del specialne enote Navy Seals

Vojaki, ki želijo postati del specialne enote Navy Seals morajo prestati 24 tednov neizprosnega fizičnega in mentalnega treninga. Kakšne so skrivnosti tistih, ki jim to celo uspe?

Lili Žagar: "To sem dosegla sama! In to je moja največja zmaga!"

Po tem, ko je Lili Žagar na družbenem omrežju objavila iskren zapis o tem, kako se v svoji koži ne počuti več dobro, in se odločila za korenito spremembo, nas je zanimalo, kako ji uspeva. Poglejte, kaj nam je zaupala – upamo, da bo navdih tudi vam!

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

3 vaje za čvrste trebušne mišice, ki bodo pravi izziv! Zmorete? (VIDEO)

Kako lahko trening za čvrste trebušne mišice z lastno težo spravite na višjo raven? Dodajte pripomoček, ki ga imate v omari.

Bi bilo bolje kolesariti ali teči, da bi ostali fit?

Vsak od športov ima svoje prednosti. In slabosti, če pomislimo na možnosti poškodb. Ampak mi smo za to, da ...

20 dobrot, ki jih še danes uvrstite na jedilnik

To so živila, ki vsebujejo veliko beljakovin ali dobrih maščob in vlaknin. Kaj to pomeni?

Kako izkoristiti samsko življenje

Samsko življenje nudi čas za razmislek. Kakšnega partnerja si želimo in kako bi z njim lahko bili srečni, tako kot prijatelji, s katerimi se primerjamo? Kakšna bi bila prihodnost in ali bi se sprehodili pred oltar? Namesto razmišljanja o tem, kaj bi lahko imeli, razmislite o tem, kar lahko imate že sedaj.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.