Živjo!

Pa se ti zopet oglašamo - tokrat na najdaljši dan v letu. Kako si? Lepo preživljaš dan? Naredi si ga lepega, drugače ne gre.

Da pa bo današnji dan še bolj zabaven, ti v tokratnih novicah predstavljamo nove top5 #vztrajam objave, te vabimo k branju intervjuja s Savino Atai in predlagamo, da si prebereš dve motivacijski zgodbici. Ni kaj, vztrajat je treba, pa bo!

Ko si prebereš novice, pa brž primi telefon v roke, pofotografiraj kak svoj utrinek in ga na Facebooku, Instagramu in/ali Twitterju objavi z oznako #vztrajam. Zagotovo imaš kak #vztrajam trenutek - že to, da si zjutraj vstal/a s postelje je super vztrajno!

Odlično bodi in se beremo!

#vztrajam top5 objave tedna: teden 2

Top5 #vztrajam objave tedna so ... Preden poskrolaš dol in si jih ogledaš, pa še tole: Hvala za super zanimive objave in se veselimo novih! Ta teden ste predvsem športali in pokazali, da se vztrajnost splača.

Strokovnjakinja za jogo obraza in nutricionistka Savina Atai: Vztrajam ne glede na vse

Savina Atai je v svojih najstniških letih pretrpela marsikaj in ta boleča izkušnja jo je za vedno zaznamovala. O svojih temačnih časih in še bolj destruktivnih mislih je prvič javno spregovorila, ekskluzivno za našo revijo.

Je tudi tvoj seznam začetih IN opuščenih vadb dolg? Naša novinarka nam je zaupala, zakaj še vedno vztraja.

Tudi jaz lahko!

Kaj nas o motivaciji lahko naučijo ameriški vojaki, ki uspejo postati del specialne enote Navy Seals

Vojaki, ki želijo postati del specialne enote Navy Seals morajo prestati 24 tednov neizprosnega fizičnega in mentalnega treninga. Kakšne so skrivnosti tistih, ki jim to celo uspe?

Vztrajamo skupaj!