16 top lokacij po Sloveniji

Kam jo boste pa vi mahnili čez vikend? Pripravili smo nekaj utrinkov iz različnih kotičkov Slovenije, ki vam morda dajo navdih, da se odpravite raziskovati našo lepo deželo. 

Imate radi popoln nadzor? TO je vaš idealen sopotnik za izlete v neznano!

Ste pripravljeni sprejeti nepričakovano in izkusiti nov užitek v vožnji?

1 vaja, 5 načinov izvajanja, vitek pas! (VIDEO)

Okrepite jedro z eno najboljših vaj za trebušne mišice … Ki v resnici krepi tudi mišice zadnjice in hrbtne mišice ter ramena! Predstavljamo vam 5 norih različic ene vaje, s katerimi boste v nekaj tednih poskrbeli za fit telo.

To so 3 personalizirane storitve, ki si jih privoščite za še boljšo izkušnjo in užitek!

V času, ko se včasih zdi, da ljudje postajamo preveč podobni drug drugemu in se v množici izgubljajo karakteristike posameznikov, se že dolgo zaznava tudi protiutež temu toku – personalizirane ponudbe, storitve, izdelki. Privoščite si tisto, kar je ustvarjeno posebej za vas – za drugačno, veliko boljšo izkušnjo.

Lubenica: zdravilna hrana poletja!

Lubenica je zdravilna hrana poletja, še posebej v podnebjih, kjer so poletja vroča, kot je to tudi pri nas.

To poletje se na počitnice zapeljite z avtodomom

Počitnice z avtodomom prinašajo svobodo in neodvisnost ter pomenijo, da lahko vsako noč spite na drugi lokaciji. Če vam je nekje zelo všeč, pa svojo hišico na kolesih enostavno parkirate tam za več dni. 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.