Ideja za izlet: Najlepši razgledi zelo blizu doma

Tako čudoviti razgledi se nam ponujajo tako zelo blizu doma. Pa se sploh ni treba povzpeti zelo, zelo visoko. Ne vedno. Seveda to niso edine točke v Sloveniji, ki vam bodo vzele dih … A te ste nam predlagali vi, dragi bralci. Le glejte, da ne boste izpustili nobene. 😉 Klik NAPREJ ...

Najlepše trenutke doživimo s pravimi ljudmi v naravi


Večkrat razmišljam o tem, na kakšen način se ljudje danes družimo in povezujemo, kako spletamo globoke (ter manj globoke) vezi. 

Kaj ne sme manjkati pri kampiranju v naravi?

Šotor, kanu, prtljaga in nekaj prigrizkov za na pot ... 😉 No, ko se odpravljate kampirati v naravo, je treba precej dobro razmisliti, kaj vse potrebujete, če želite preživeti resnično neobremenjen in sproščen čas oddiha.

To je destinacija za vse z aktivnim slogom življenja (če se radi tudi razvajate!)

Izberite dopust, kjer boste lahko uživali v različnih aktivnostih, dobri in zdravi hrani ter popolnem razvajanju. Vse v enem!

Doma pripravljene vode z okusom: 6 odličnih receptov (in dober razlog, zakaj bi jo morali piti vsak dan)

Čeprav jih obstaja veliko z najrazličnejšimi okusi, je doma tako enostavno pripraviti super osvežujočo (mineralno) vodo z okusom, da boste odslej pripravljali in pili le še to.

Vaši gostje ne jedo mesa? Ta dva recepta naj se znajdeta na vašem piknik meniju!

Če želite na pikniku navdušiti vegetarijance (in tudi ljubitelje mesa), smo za vas pripravili top predloge.

3 recepti za ovsene kosmiče (in česa ne smete pozabiti pri pripravi!)

Ovseni kosmiči so že dobro poznan zajtrk, a zakaj se jih nikoli ne naveličamo? Ker lahko izbiramo med tisočerimi okusi in preizkušamo nove kombinacije.

Poletno kosilo: Pečeni jajčevci z mletim mesom

Poleti hrepenimo po lahkih obrokih, zato naše poletno kosilo vsebuje tudi osvežilno zelenjavo. 

To je recept, s katerim Cameron Diaz ohranja svojo fantastično fit postavo (5 preprostih nasvetov, ki jih boste želeli upoštevati)

Od nekdaj postavna igralka Cameron Diaz ima nekoliko drugačen pristop – in zveni zanimivo.

1 vaja, 5 načinov izvajanja, vitek pas! (VIDEO)

Okrepite jedro z eno najboljših vaj za trebušne mišice … Ki v resnici krepi tudi mišice zadnjice in hrbtne mišice ter ramena! Predstavljamo vam 5 norih različic ene vaje, s katerimi boste v nekaj tednih poskrbeli za fit telo.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.