Skrivnost izgubljanja maščobe na trebuhu

»Ko je govora o izgubljanju maščobe na trebuhu, vedno pravim, da najboljša vadba, s katero se jo znebite, v resnici ne obstaja,« pravi Tamara Pridgett, sprinterka in osebna trenerka. Nikar se ne ustavite tu, berite naprej …

Zdravnik razloži, kako izračunati svoj idelen čas za spanje, da se boste zjutraj zbudili sveži in polni energije

Skoraj si upamo trditi, da ste se vsaj enkrat v življenju po dobrem 8-urnem spancu (ali vsaj tako ste vi menili) zbudili popolnoma izčrpani.

30 dnevni izziv z lastno telesno težo. Zmorete?

Za vas smo pripravili izziv, za katerega ne potrebujete pripomočkov in ga lahko izvajate tudi doma. Ne zahteva veliko časa, zato se ga lahko lotite vsak dan. Brez izgovorov. 

Tako se bomo v svojem domu vedno počutili odlično (če sprejmemo to ponujeno pomoč)

Poznate tisto, ko bi stvari najraje postorili sami, saj imate edino tako občutek, da je dobro opravljeno? Sploh ko gre za urejanje in čiščenje lastnega doma. Pa vseeno obstaja pomoč, ki lahko zadovolji vaše potrebe oziroma zadevo opravi še bolje od vas. Vi pa lahko čas namenite drugim aktivnostim.

Najpogostejši znaki, bolezni in bolečine, ki jih 'pomagajo' ustvariti čustva

Če dlje časa ostanemo pod vplivom negativnih čustev, kot so žalost, bes, pomanjkanje ljubezni, volje, želje in življenjskih ciljev, potem se hitro zgodi, da se vsa ta negativna energija odraža na našem zdravju.

Tek je lahko meditacija: 9 nasvetov, kako v naslednji tek vnesti nekaj miru

Da, lahko meditirate, medtem ko nabirate kilometre. Ne, seveda ne boste tekli z zaprtimi očmi.

7 navad, ki nas postarajo

Sledi nekaj navad, ki jih moramo izločiti iz življenja, da zaustavimo ali omilimo proces staranja.

Raziskava dokazala, da gibanje deluje kot antidepresiv

Vedno več raziskav dokazuje, da gibanje ni dobro le za telo, pač pa tudi za možgane. Raziskave sicer dokazujejo nekaj, kar večina, ki prakticira aktiven življenjski slog že ve – gibanje je zdravilo.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.