Vemo, kje boste najbolje jedli! Zbrali smo TOP SLADICE iz planinskih koč, ob katerih se obliznejo tudi gurmani!

Ko pred seboj končno ugledamo planinsko kočo in se za nami razprostira čudovit razgled, v zraku pa diši po ... sladici ali najboljši joti! Pokažemo vam le nekaj okusnih jedi, ki vas čakajo na vrhu hribov in gora ter vabijo, da več časa preživite v zavetju narave. 

Imate navado zvečer k postelji prinesti kozarec vode? Zakaj tega ni dobro početi …

Skrbite za hidracijo? Veliko ljudem to predstavlja pravi izziv. »Ne vem, pozabim piti,« mi vedno pravi prijateljica. »Ker enostavno ne čutim žeje.« Zato uporablja različne metode in opomnike, da je čas za kozarec vode. Denimo ...

Spoznajte 12-letno tekačico – ki v teku doseže hitrost 27 km/h! (VIDEO)

12-letna Jaiya Patillo je juniorska olimpijka …

Dober spanec je kot zdravilo, a zanj ni univerzalnega recepta

Kaj narediti, kadar nam že sama misel na to, da ne bomo mogli (za)spati, dejansko preprečuje, da bi utonili v spanec? Odgovor na to vprašanje smo poskusili najti skozi pogovor z Barbaro Čibej Žagar, magistro psihologije.

TO so znaki, da ste osebnostno NAPREDOVALI (vaš trud se obrestuje!)

Ne spreglejte znakov, ki vam pravijo, da ste že dosegli in presegli nekatere mejnike ter osebnostno napredovali. 

Teh 6 vaj vam lahko pomaga shujšati (kako pogosto jih izvajate?)

Naslednje vaje nimajo čudežne moči in ne bodo odnesle kilogramov kar čez noč. Če boste uredili prehrano, se odpovedali sladkemu in redno izvajali tudi druge vrste vadb, pa vam bodo izredno pomagale. Preden začnete, preverite še opozorilo pod galerijo. 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.