4 knjige o hoji v slovenščini, ki vas bodo navdušile in motivirale

Hoja - naravna aktivnost, ki jo izvajamo čisto vsak dan. Kaj je na njej tako privlačnega, da radi hodimo kilometre daleč in jo spreminjamo v pravi šport? Ja, s hojo lahko tudi shujšate, a to je le začetek. Dala vam bo veliko drugega in s tem se strinjajo tudi pisatelji. 

Na Bohinjskem jezeru nove prepovedi: zakaj boste po novem dobili kazen ali opomin?

Bohinjski občinski svet je v četrtek po skrajšanem postopku sprejel spremembe odlokov, ki na območje Bohinjskega jezera prinašajo več omejitev. Na jezeru prepovedujejo uporabo večjih kopalnih pripomočkov, na obali jezera predvajanje glasne glasbe, pri cerkvi sv. Janeza zadrževanje v kopalkah, na severni obali jezera pa kolesarjenje.

Prekrašni kolački za prekrašne trenutke

Predstavljamo vam osem okusov naših novih PreKrašnih kolačkov. So hrustljavi, stopijo se v ustih, so polni energije in čudovito stojijo na policah trgovin. Izberite svojega najljubšega! Zbudite se, nagradite se, posladkajte se…In ne pozabite: Kakršen kolaček, takšen trenutek. PreKrašen.

7 lastnosti zrelega moškega

Zrelost ni odvisna od starosti. Vsakdo dozori ob svojem času. Kaj naredi moške zrele?

Zobozdravnik razkriva: Na zobni ščetki se znajde na milijone bakterij – ali jo po uporabi pravilno očistite?

Navsezadnje v naših ustih živi na milijone bakterij, ki se lahko prekomerno namnožijo – in vse te bakterije so prisotne tudi na zobni ščetki.

To je podjetje, kjer sta na prvem mestu kakovost in skrb za okolje

Jogurti, sveže mleko in sladka smetana Mu in jogurti Ego Ljubljanskih mlekarn so odslej na voljo v embalaži Tetra Pak® z enostavnim načinom odpiranja z enim zasukom pokrovčka. To so obenem tudi edini slovenski jogurti v Tetra Pak embalaži, ki je pretežno narejena iz obnovljivih virov.

Teh 5 stvari boste pri 50. letih zagotovo obžalovali

Zakaj se ne bi že sedaj izognili odločitvam, ki jih boste kasneje obžalovali? 

Tekmovalka oddaje Sanjski moški, Kaja Casar, o motnjah hranjenja: "Dogajalo se je, da sem v celem dnevu pojedla zgolj pol žemljice kruha"

Kaja Casar je 22 let stara punca, ki smo jo spoznali v oddaji Sanjski moški. Že prvi večer je navdušila tako, da je prišla z nogometno žogo. Kasneje se je izkazalo, da je punca velika ljubiteljica različnih športov; govora je bilo predvsem o fitnesu in nogometu. Ob vsem tem pa se je borila tudi z motnjami hranjenja. 

Priporočamo

Rastlinska prehrana – kaj vsebuje in kje jo najdemo?

Danes je to tema št. 1 v svetu prehrane, zdravja in okoljevarstva, zato je pomembno, da razumete, zakaj in kako je ta prehrana postala pomembna.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.