Žal mi je, da sem toliko let zapravila za kritiziranje svojega telesa

To ni še ena zgodba o debelušni deklici, ravno nasprotno - njena postava je bila vitka, šport pa je bil ves čas del njenega življenja. 

5 skritih kotičkov Slovenije, ki se jih splača obiskati še pred začetkom poletja

Topli pomladni sončni žarki in daljši dnevi so kot nalašč za odkrivanje lepot naše dežele na prijetnih družinskih izletih. Ker pa si sončne dni, ki jih bo vedno več, veliko družin in posameznikov želi čim bolj izkoristiti, ob priljubljenih izletniških točkah nastane velika gneča. Zato za vas odkrivamo nekaj nekoliko bolj skritih biserov Slovenije, ki se jih splača obiskati.

Kaj pomeni, če sanjate, da ste prevarali partnerja?

Sanje so lahko prijetne, včasih precej zabavne ali pa grozljive. Pogosto so povsem nerazumljive in včasih malce šokantne – ko denimo sanjate, da ste prevarali partnerja ali da je partner prevaral vas.

Zakaj ste utrujeni, ko se prebudite? Te 4 neobičajni razlogi lahko celo škodijo zdravju na dolgi rok

Se vam večkrat dogaja, da ste po nočnem počitku zelo utrujeni, pa se vam zdi, da ste celo noč prespali brez motenj? Osredotočite se na iskanje razloga, preden ogrozite svoje zdravje. 

Miran Stanovnik: 'Moj najljubši zajtrk je še vedno Čokolino'

Ljudje imamo radi vzorce in rutine, ena takšnih pa je zagotovo zajtrk. Mnogi med nami, mladi in mladi po srcu, pa imajo tudi svojo Čokolino rutino. Kakšna je vaša?

NORO?! V 42 minutah in 11 sekundah od Prešernovega trga na Šmarno goro

Veste, da je že pesnik France Prešern rad hodil na Šmarno goro k svojemu stricu vikarju Jakobu Prešernu? No, Ljubljančani so sploh zaljubljeni v svojo Šmarno goro, v mestu pa se dobivajo na Prešernovem trgu, tako da ni čudno, da si je gorski tekač Timotej Bečan zadal poseben podvig. Tek od Prešernovega trga na Šmarno goro!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.