5 razlogov, zakaj v prehrano vključiti arašidovo maslo (in zakaj bi to MORALI storiti)

Čudovita stran arašidovega masla je, da ima ogromno pozitivnih učinkov na vaše telo. Morda arašidovega masla ne jeste, ali pa ga imate zelo radi in iščete izgovor, zakaj bi ga lahko pojedli še več. Tokrat boste ugotovili, kateri so ti učinki in zakaj bi tudi vi mogli redno vključevati arašidovo maslo v prehrano.

Tega se ne smete sramovati: 15 načinov, kako se žensko telo spreminja z leti

Seznam stvari, ki jih imate radi, in seznam stvari, ki jih ne marate, se je z leti nedvomno spremenil. Večkrat. In čeprav se morda ne zavedate, kako, tudi vaše telo se je.

Če vas bolijo noge, izpolnite ta vprašalnik (morda imate krčne žile in je treba ukrepati čim prej)

Morda mislite, da je običajno, da vas vsakodnevno bolijo noge, ki so tudi otekle in težke, in to pripisujete napornemu delovniku ... Zdaj pa se imate priložnost prepričati, ali je za to res kriv način življenja ali gre morda za bolezen.

Celulit: s čim ga poslabšujemo in kako (za vraga!) se ga znebimo? (+ kakšen vpliv ima na samopodobo)

Zaradi njegovega videza celulit pogosto imenujemo tudi pomarančna koža. Nasploh torej velja za precej razširjeno težavo, ki v večini prizadene le ženske. Gre za specifičen videz kože na bokih, stegnih ter nadlahteh.

Po Bohinju tudi Izola s kaznimi nad turiste, ki bodo preveč počitniško razpoloženi: kopalke v mestu prepovedane!

Izolski občinski svet je na današnji seji v drugem branju soglasno potrdil nov odlok o javnem redu in miru, ki med drugim prinaša prepoved gibanja v kopalkah na javnih površinah razen na območju kopalnih voda. Prav tako se določa globo v višini 200 evrov za lastnike psov, ki s sabo nimajo plastičnih vrečk.

To vprašanje vam bo partner morda zastavil tik preden vas bo prevaral

Če ste v zvezi, je prevara verjetno zadnja stvar, na katero boste pomislili. Ali še huje – da boste nekega dne ugotovili, da je oseba, ki jo ljubite, prevarala vas.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.