Ideja za izlet: Najlepši razgledi zelo blizu doma

Tako čudoviti razgledi se nam ponujajo tako zelo blizu doma. Pa se sploh ni treba povzpeti zelo, zelo visoko. Ne vedno. Seveda to niso edine točke v Sloveniji, ki vam bodo vzele dih … A te ste nam predlagali vi, dragi bralci. Le glejte, da ne boste izpustili nobene. 😉 Klik NAPREJ ...

4 slastne poletne pijače iz Starbucksa, ki vas bodo prijetno ohladile – in mi IMAMO RECEPTE, kako jih pripravite sami DOMA!

Starbucks kavarna je najbolj priljubljena po svojih posebnih kavah. No, v vročih mesecih pa znajo poskrbeti tudi za ledeno hladno in slastno osvežitev. Poiskali smo 4 polente pijače iz Starbucksa in TAKO enostavno jih lahko pripravite sami doma!

Ali alkohol lahko vpliva na PMS in menstruacijo?

Na simptome pred menstrualnega sindroma in na potek menstruacije lahko do določene mere vplivate same. Preverite, ali kakšno razliko naredi tudi uživanje alkohola. 

Tehtnica je SLAB pripomoček pri hujšanju - raje upoštevajte TO

Tehtnica ne pokaže realnega napredka pri hujšanju, lahko pa ima nasproten vpliv - uniči samozavest in vas potisne v obup. 

"Tokrat te zapuščam za vedno" (zapis prevarane ženske)

Če ste se znašli v podobni situaciji, vam bo zapis morda pomagal. 

Poznate ta zgodnji znak Parkinsonove bolezni? Opazili ga boste med jedjo!

Raziskave kažejo, da je to lahko eden prvih znakov Parkinsonove bolezni ...

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.