Zakaj NE potrebujete 8 kozarcev vode na dan

Veliko ljudi ne razume biologije telesa. Tudi veliko napačnih informacij kroži tam zunaj. A ko enkrat razumete, kako delujejo vsi vaši sistemi, lahko sprejemate boljše odločitve. Tudi ko gre za hidracijo.

SLASTEN RECEPT: Korenčkovi vaflji s sladkim prelivom (pripravljeni brez jajc – primerno za vegane)

Tudi vi obožujete tople vaflje s slastnim prelivom? Morda jim radi dodate tudi sveže sadje, v vročih dneh pa se zagotovo poda sladoled. Tu je recept za korenčkove vaflje, ki jih tokrat pripravljamo brez jajc.

Najlažji način, kako izboljšati in poglobiti partnerski odnos … Bodite pozorni na TE drobne geste! (Osebna zgodba znanstvenice)

Ob najini mizi se je znova pojavil natakar. Tokrat s košarico pravkar pečenih žemljic. Postregla sem si z že tretjo ... Začne svojo izkušnjo opisovati Logan Ury, vedenjska znanstvenica in svetovalka za pare.

Trije nasveti za brezskrben dopust, ki jih velja upoštevati

Poletje je pred vrati in mnogi že načrtujete svoj dopust. Kaj je dobro vedeti, preden zaklenete vrata svojega doma in se odpravite dogodivščinam naproti?

Imamo novo Naj planinsko pot! Ste že hodili po njej?

Zmagovalko izbora, ki poteka pod okriljem akcije Očistimo naše gore in Planinske zveze Slovenije, so organizatorji razglasili v okviru posveta o varni hoji v hribe z otroki.

Ste že slišali za jogurtovo dieto? Toliko jogurta bi glede na jedilnik morali pojesti VSAK DAN

Jogurtovo dieto je sestavila igralka Jeannie Mai skupaj s svojo skupino nutricionistov in dietetikov. Predstavili vam bomo, kako naj bi izgledala. 

Tega dermatologinja ne bi nikoli in nikdar naredila pod tušem

Ko svetuje dermatolog – pa naj gre za izdelke za nego kože, kako ravnati z mozolji ali katero kremo za zaščito pred soncem uporabiti – je verjetno prav, da prisluhnemo.

Vsaj teh 5 knjig morate prebrati to poletje (tudi če niste knjižni molji!)

Torej, berete le poleti? Potem skrbno izberite svoje knjige, ki jih boste vzeli na počitnice. Če ste po naravi knjižni molji, pa jih boste prebrali kot po tekočem traku. 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.