Ni važno, koliko ste stari - v nobenem življenjskem obdobju ne bi smeli nositi teh 3 stvari

Te 3 stvari dokončno izpustite iz svojega življenja, saj vam ne bodo prinesle nič dobrega.  

Z meditacijo sem izgubila 14 kilogramov … in marsikaj pridobila!

»Nedavno sem povsem nezavedno izgubila kar precej kilogramov, ne da bi se za to posebej trudila. Ko sem se nazadnje tehtala, sem jih imela skoraj 14 več,« je zapisala zdravilka Jennifer Marut na blogu Tiny Buddha. Preberite, v čem je skrivnost njene pozitivne transformacije.

Vas bolijo noge? Morda gre za bolezen, ki prizadane kar 80% odraslih

Kronična venska bolezen ali krčne žile, kot ji pravimo pogovorno, je ena od najpogostejših nenalezljivih bolezni, saj prizadene 80 % odraslih.*

Izziv s počepi: 30 dni in 200 počepov!

Si upate z nami v še en izziv? 

Ali je v resnici mogoče okrepiti imunski sistem? Resnica je takšna! ... Razlaga zdravnica

Napitek iz ingverja in kurkume, šumeča tableta vitamina C, multivitamini, izvleček iz petih zdravilnih zelišč … Nihče si ne želi zboleti, zato je povsem razumljivo, zakaj nas privlačijo izdelki in pripravki, ki obljubljajo, da bodo okrepili naš imunski sistem. Toda ali je to sploh mogoče? Ali je vse zgolj dobra marketinška poteza?

Tudi vi v kopalnici počnete TO napako, ki omogoča hitro širjenje bakterij (in je milo rečeno nehigienska)

Z gotovostjo lahko trdimo, da smo to naredili že vsi. Čeprav je izredno nehigiensko, in ko boste slišali tole, vam bo postalo nerodno. 

12 krajev, ki jih ne smete obiskati (FOTO)

Obstajajo precej nevarne cone, ki jih verjetno tako ali tako ne bi želeli obiskati. Otok s kačami denimo. Obstajajo pa tudi dih jemajoči kraji, skrivnostne jame in otoki …, ki so prepovedani. Nekaterih ne bomo smeli obiskati nikoli v življenju, tudi če bi imeli vsa sredstva ne tem svetu. V nadaljevanju jih predstavljamo le nekaj.

5 idej za slastne in zdrave prigrizke, ki jih lahko nesete na plažo

Vroče temperature kar kličejo po vodni osvežitvi! Ne glede na to, ali boste ob morju, jezeru ali reki, prepričani smo, da vas bodo vodne dogodivščine ohladile, sprostile in vas napolnile z energijo. Seveda pa ob tem lahko nekaj časa izkoristite tudi za poležavanje na soncu.

4-minutni trik, s katerim se znebite grbe na vratu (VIDEO)

Grba, ki nastane na vrhu hrbtenice, je pravzaprav maščobno tkivo, ki ja tam, da bi zaščitilo hrbtenico. Toda zaskrbljujoč je razlog, zakaj nastane, saj se lahko razvijejo druge in morda resnejše težave.

Za motivacijo: z jogo se je začela ukvarjati pri 32, po 6 letih pa TAKŠEN napredek (+ zgodba slovenskega šampiona o tem, kdaj moramo odnehati)

Posebej v poletnih mesecih nam pogosto zmanjka motivacije za vadbo zaradi visokih temperatur, mamljivih hladnih pijač in druženj ob piknikih. Ko boste videli, da z leti lahko postajate vedno boljši, naslednjega treninga zagotovo ne boste izpustili. 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.