3 znaki, da si vadbo (in pot do rezultata) otežujete po nepotrebnem

Prepričani smo, da se spomnite, ko smo pisali, da se je treba za rezultat premakniti iz cone udobja. Da je za rezultat potrebna vztrajnost in doslednost. Tudi, ko je zares težko. Vse to drži. Vendar si lahko s tem proces tudi otežite - če počnete naslednje ...

To se zgodi, če prenehate z uporabo socialnih omrežij

Socialna omrežja nam lahko predstavljajo zabavo in sprostitev. Hkrati pa nam lahko vzamejo tudi veliko časa, ne gre pa zanemariti tudi visoke zasvojljivosti virtualnega sveta. To se zgodi, če prenehate z uporabo socialnih omrežij (tudi, če naredite samo kratek premor).

Bolečina v trebuhu lahko opozarja na katerega od teh resnih zdravstvenih problemov

Se z bolečinami v trebuhu soočate že vsak teden ali celo večkrat tedensko? Potem bo najbolje, da obiščete zdravnika, saj gre lahko za resnejše težave. 

Kako počasi izključite hitro hrano iz svojega jedilnika? (Ker se ji tako težko odrečemo ...)

Zakaj je sočen hamburger in krompirček tako zasvajajoča jed? In vse ostalo, kar dobimo v restavracijah s hitro hrano? Poglejmo si, kako lahko postopno to izključimo iz jedilnika in si zares privoščimo le ob redkih priložnostih. 

RECEPT: Sočni browniji iz bučk

Tokrat vam predstavljamo recept za okusne in sočne brownije, katere naredite kar iz bučk.

26 načinov, kako ostati motiviran za redno vadbo in zdrav življenjski slog

Se jezite nase, ker ste si že tolikokrat rekli, da boste začeli redno telovadili, a potem nikoli vztrajali pri načrtu? Morda pa vam pomaga katera od spodaj naštetih idej, ki jih morate le še testirati in preveriti, ali vam odgovarjajo.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.