Je jutranja rutina res za vsakogar? Rešite test!

Obožujete jutra ali bi jih najraje prespali? Za vas smo pripravili vse, kar potrebujete za dober in produktiven dan! Se nam boste pridružili?

Izziv s počepi: 30 dni in 200 počepov!

Si upate z nami v še en izziv? 

4 razlogi, zakaj je pametno poskusiti tek na smučeh

Številne raziskave so že pokazale, da je tek na smučeh vadba, ki ima številne koristi za zdravje. To je edinstvena kardio vadba, ki neverjetno kuri energijo in maščobe ter zagotavlja visoko vrednost endorfina - hormona sreče.

To so znaki, da imate (pre)velik ego!

Nič ni narobe s tem, da sebe dajete na prvo mesto; a velika razlika je med zdravim odnosom do sebe in (pre)velikim egom. Preverite znake, da za vas velja slednje.

Trik, kako ustaviti otrokovo izsiljevanje z jokom in vpitjem

Če se vaš malček občasno poslužuje izsiljevanja, da bi dobil, kar hoče, vam morda pomaga naslednji trik. 

Izberite aktivnost in pametne naprave Samsung Galaxy vam bodo sledile

Med najpogostejše novoletne zaobljube zagotovo spadajo: več gibanja, bolj zdrava hrana in skrb zase v vseh pogledih. Se je tudi na vašem spisku znašla kakšna podobna? Pa se je držite? Čestitamo, če vam uspeva in vas spodbujamo, če še niste ravno tam.

Kaj bi se zgodilo, če bi si vsak dan vzeli čas za sprehod?

Če se sprašujete, kako za vraga naj ob vseh obveznostih najdete še čas za sprehod, smo poskrbeli tudi za ta odgovor. 

Preizkusite fitnes, kjer se počutiš kot doma (pozabite na prenatrpane dvorane in obsojajoče poglede)

Morda ste si s fitnesom že domači ali pa bi si želeli z njim poskusiti, vendar niste najbolj navdušeni, da z drugimi merite mišice na preznojenih napravah, saj si želite le dobrega rekreativnega treninga v prijetnem okolju in mirni atmosferi. Čas je, da preverite fitnes, kjer vsi ti predsodki padejo.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.