Bi morali pri počepu postaviti stopala skupaj ali narazen?

Odvisno, katere mišice želite bolj aktivirati, pravi BJ Gaddour, osebni trener in urednik fitnesa v reviji Men's Health.

Februarja razstrupite telo in duha na morju (prava naložba v zdravje)

Zdrava mediteranska hrana, sončni žarki, ki kljub nižjim temperaturam pogumno kukajo izza oblakov, dolgi sprehodi ob morju. Zima na morju je prijetna, v hotelih LifeClass Portorož pa znajo poskrbeti za razvajanje po dnevu, preživetem na prostem.

Zakaj zrezek za zajtrk pravzaprav ni slaba ideja

Vemo, da so beljakovine ključne za obnovo in izgradnjo mišic, vendar vse bolj kaže, da ni pomembno le koliko beljakovin zaužijete, ampak kdaj.

TA znamenja se ne zaljubijo zlahka!

Nekatera znamenja se zaljubijo hitro, spet druga pa potrebujejo nekoliko več časa. Preverite, katera znamenja se ne zaljubijo zlahka.

To je lahko idealno čistilo za vaš dom (če ob učinkovitosti prisegate na trajnostno)

Vsakdo ima svoje želje in potrebe, ko gre za čiščenje doma in pranje oblačil, vsem pa nam je skupno, da si želimo učinkovitih čistil, ki so obenem varna in po možnosti trajnostno naravnana. Izbrali smo tri izdelke Dr. Beckmann, ki lahko postanejo tudi vaši izbranci.

Gibanje v starejši dobi? Vprašali smo osebno trenerko, ali je to dobra izbira ...

Nikoli niste prestari, da bi si postavil drug cilj in sanjali nove sanje. Živeti polno, aktivno, gibalno, dosledno, neustavljivo. Učiti se vsak dan, vsako leto, z leti. Osebna trenerka Tjaša razlaga, zakaj je pomembno, da ostanemo aktivni tudi v pozni starosti. 

Kaj bi se zgodilo, če bi si vsak dan vzeli čas za sprehod?

Če se sprašujete, kako za vraga naj ob vseh obveznostih najdete še čas za sprehod, smo poskrbeli tudi za ta odgovor. 

Vaš nos je dragocen inštrument! Odmašite ga in zaščitite nosno sluznico z dekspantenolom

Zamašenost nosu je eden od najpogostejših simptomov virusnih okužb zgornjih dihal. Ko je nos zamašen, je dihanje oteženo, kakovost življenja pa slabša. Potrebna je hitra pomoč, ki je nežna do nosne sluznice. V klinični raziskavi je bilo dokazano, da Septanazal, ki vsebuje ksilometazolin in dekspantenol, že v prvih minutah odmaši nos in pospeši celjenje nosne sluznice.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.