O tem, kako na vas vpliva spanje, zakaj prav ta oblika vadbe učinkuje enako kot tableta antidepresiva, vaja, ki bi …

O tem, kako na vas vpliva spanje, zakaj prav ta oblika vadbe učinkuje enako kot tableta antidepresiva, vaja, ki bi jo morali izvajati vsak dan, ideje za slastne zajtrke, ki hkrati pomagajo pri doseganju ciljev, povezanih s težo in druge zanimive teme. Kaj vse smo za vas pripravili ta teden …

Na kateri strani postelje spite? Preverite, kaj to razkriva o vaši osebnosti!

Svet je razdeljen na dva tabora – tiste, ki spijo na levi in tiste, ki spijo na desni strani postelje in po mnenju psihologa to razkriva nekaj o naši osebnosti.

TO je vrh, ki ga morate osvojiti! (Glede na vaše astrološko znamenje)

 V Sloveniji imamo nemalo čudovitih vrhov, ki se vam bodo vtisnili v spomin. Niste sigurni, kam bi se odpravili? Tokrat smo odgovor poiskali v zvezdah!

Ta oblika vadbe učinkuje enako kot tableta antidepresiva

Ko ima človek veliko skrbi, je aktivnost eno najboljših zdravil. In zadostuje že 30 minut vadbe na dan.

Ena vaja, ki bi jo morali izvajati vsak dan – in to je razlog! (VIDEO)

Z vajo boste krepili in razgibali celo telo, tudi ko …

Recepti za slastne in nasitne zajtrke (ki pomagajo pri hujšanju)

Dober zajtrk ni le popoln način za začetek dneva, je pomemben del prehranjevalnega načrta – če razmišljate o bolj zdravih navadah. Premišljeno izbran zajtrk namreč lahko pomaga pri doseganju ciljev, povezanih z izgubo teže oziroma z ohranjanjem zdrave telesne teže.

Krompir za zajtrk? Ja, in to z vaflji! Preverite ta slasten recept

Obljubimo, zajtrk bo odličen! 

Terapevti za pare opozarjajo: Skoraj vsi v zvezi naredimo to napako!

Velika verjetnost je, da trenutno s svojim partnerjem preživite skupaj več časa kot običajno. Pazite, da se ne ujamete v to miselno past!

Ljudje, rojeni v TEH znamenjih so najboljši prijatelji

Nekatera astrološka znamenja so že sama po sebi odlična v odnosih. Ljudje, rojeni v teh znamenjih so super prijatelji, zavezniki, zaupniki.

7 nasvetov za poporodno vadbo, ki bi jih morale vedeti vse novopečene mamice

Po porodu se lahko zdi zastrašujoče, da se vrnete v  ”fitnes” rutino. Komaj imate čas, da si umijete zobe, kaj šele, da bi prišli v telovadnico. In kdo bo pazil na otroka, ko ste tam? Lahko je stresno, če svojega novorojenčka pustite v oskrbi nekomu drugemu, medtem ko se odpravite na vadbo. Neprespane noči vas še bolj odvrnejo od vrnitve v dobro rutino.

Zapis mame, ob katerem se boste zamislili: "To je edina stvar, pri kateri nisem potrebovala pomoči"

"Naj jo/ga primem v naročje.", "Bom jaz prijel/a dojenčka, da boš lahko postorila vse …", "Videti je, kot da potrebuješ odmor, daj meni malčico/malčka."

 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.