30-sekundni test, ki vam pove, ali je vaša teža zdrava

Dejstvo je, da nas vsak dodaten kilogram mrtve teže ovira. In vse, kar je več, predstavlja tudi zdravstveno tveganje. Vzemite si 30 sekund in s preprostim testom preverite, ali je vaša teža zdrava.

Pozdravite pomlad, polni energije (privoščite si ta neverjeten oddih)

Po novo zalogo energije se odpravite v bližnjo Opatijo. Predlagamo vam oddih, ki vas bo napolnil z novimi močmi in vas dobesedno prenovil. Vključuje vse – tako sproščanje kot aktivnosti za telo in duh.

7-dnevni izziv: Kako brez strogih diet poskrbeti za fit telo? Sledite 7 preprostim korakom

Bi še kako radi bolj zdravo jedli in tudi začnete, trdno odločeni, a na koncu vseeno pristanete pri svojih starih slabih navadah? Naredimo red v kuhinji in poskrbimo za svoje zdravje. A tokrat brez strogih diet in odrekanja. Tu je 7-dnevni izziv, ki mu boste zlahka sledili.

Zakaj vaje za trebušne mišice ne delujejo?

Pridno izvajate vaje za trebušne mišice, ker bi radi okrepili jedro ali bi se morda le radi znebili nekaj maščobe okoli pasu, rezultatov pa ne vidite? Tu je razlog.

5 pomladnih nasvetov za več energije in mladosten videz

Pomlad je tukaj. Slovenska Istra je odeta v tisoče drobnih cvetic, opojen vonj pa nas spremlja na vsakem koraku. Ta čudovit letni čas nas vedno napolni z optimizmom. Žal pa v paketu z njim pogosto pride tudi spomladanska utrujenost. Spodaj smo nanizali nekaj preprostih korakov, kako si pri tem pomagate.

Katera je najsrečnejša država na svetu?

Že deseto leto zapored na to vprašanje odgovarja posebna skupina Organizacije združenih narodov – in ta narod je zmagal že peto leto zapored!

To so 3 stvari, ki bodo izboljšale vaše športne aktivnosti

Šport je lahko resnično kakovosten le, če med njim nimate v roki telefona, denarnice ter ključev, ki vam opletajo v žepu ali pa so zatlačeni za oblačila. Ste do zdaj že našli pravo rešitev, kako se odpraviti na tek ali v fitnes brez vseh teh motečih stvari?

"Zakaj NIKOLI nimam časa za kritiziranje drugih staršev?" (zgodba zaposlene mame)

"Preveč sem zaposlena z vsemi napakami, ki jih delam sama in z upanjem, da bodo moji otroci kljub vsemu nekoč odgovorni odrasli."

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.