Tako doma naredite hiter in učinkovit trening! (5-minutne vadbe)

Nihče ne pravi, da je ohranjanje telesne pripravljenosti lahka naloga, a nikakor ni nemogoča. Vsakršna aktivnost je še vedno boljša kot nič. Tu je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali narediti prvi korak. Brez dvoma.

"Samo malo sem napihnjena" in druge laži, ki sem si jih govorila o sindromu razdražljivega črevesja

"Priznanje: Že od poznih najstniških let imam sindrom razdražljivega črevesja."

To priljubljeno živilo je lahko razlog za vašo nenehno utrujenost

Mogoče ne spite dovolj, morda je za vami naporen dan v službi. Veliko je razlogov, zakaj pogosto čutite utrujenost. Eden izmed njih je tudi hrana. Si pogosto privoščite to živilo? 

Kdo so letošnji pokrovitelji pripravništva Hud job?

Uredništvu revije Cosmopolitan je pri ustvarjanju kreativnih vsebin za tri mesece na pomoč priskočila trojica nadobudnih pripravnic, ki jih bodo pri tem podprli tudi pokrovitelji projekta in jih postavili pred različne kreativne izzive.  

Kylie Jenner je delila trike, s katerimi je izgubila 11 kg!

Zvezdnica Kylie Jenner je v svoji prehrani uvedla spremembe, s pomočjo katerih je v nekaj tednih izgubila 11 kilogramov. Razkrila je, v čem je skrivnost.

Kako se prepričati, ali je surovo jajce še dobro?

Da bi se prepričali, ali je jajce še dobro oziroma užitno, ga ni treba ubiti. Obstaja preprost test, s katerim lahko to ugotovite. 

Kako pripraviti najboljšo špargljevo juho?

Preverite, kako na enostaven način pripraviti slastno špargljevo juho.

Kremna čokoladna torta s hrustljavo skorjico (vegansko, brez glutena in predelanih sladkorjev)

Tako preproste, okusne in zdrave sladice zagotovo že dolgo niste poskusili! Pripravite jo 1, 2, 3 ... Pojeste pa še hitreje.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.