Se odpravljate na slovensko ali hrvaško obalo? Razkrivamo vam, koliko boste letos na morju odšteli za kosilo, pijačo in sladoled. …

Se odpravljate na slovensko ali hrvaško obalo? Razkrivamo vam, koliko boste letos na morju odšteli za kosilo, pijačo in sladoled.

Za vas imamo tudi slasten recept za čokoladno pecivo, ki ga pripravite kar iz bučk, obenem pa vsem pohodniškim navdušencem pomagamo izbrati vrh, na katerega se morate povzpeti še letos.

Podražitvam ni konca: TOLIKO vas bo letos stala kepica sladoleda v Portorožu

Obiskovalci Portoroža se že vrsto let pritožujejo nad visokimi cenami, letos pa so znova presenečeni nad še dodatno povišanimi cenami.

Znana Slovenka ogorčena: TOLIKO je odštela za vodo na Hrvaškem!

Objavila je cene vode in sladoleda na Hrvaškem...

Razkrivamo cene na Hrvaškem: TOLIKO boste letos odšteli za kosilo v Umagu

Poletje je že pred vrati, z njim pa tudi počitnice na morju. Tudi vi načrtujete oddih na Hrvaškem? Preverite, kakšne cene vas tam čakajo letos!

Dobra novica za vse sladkosnede: iz BUČK lahko pripravite tudi TO božansko pecivo!

Ste vedeli, da bučke lahko uporabite tudi v sladicah? Preverite, kako iz njih narediti božanske brownije!

TO je vrh, ki ga morate osvojiti! (Glede na vaše astrološko znamenje)

 V Sloveniji imamo nemalo čudovitih vrhov, ki se vam bodo vtisnili v spomin. Niste sigurni, kam bi se odpravili? Tokrat smo odgovor poiskali v zvezdah!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.