Danes razkrivamo idejo za slastno poletno kosilo, ki ga bo oboževala vsa družina. Preverite tudi, kako poskrbeti za zdravje v …

Danes razkrivamo idejo za slastno poletno kosilo, ki ga bo oboževala vsa družina.

Preverite tudi, kako poskrbeti za zdravje v vročih dneh, zakaj je plavanje tako zelo koristno ter kam se je na poletne počitnice odpravila družina Beckham.

Še nimate ideje za današnje poletno kosilo? Poskusite te polnjene paprike, ki jih je zdaj še lažje pripraviti (RECEPT)

Le kdo se poleti na krožniku ne razveseli polnjenih paprik v paradižnikovi omaki? Ko je sezona (domačih) paprik na vrhuncu, je to kosilo eno najbolj priljubljenih pri nas. Danes vam ponujamo poenostavljeno rešitev, ki vam bo prišla prav tudi v dneh, ko nimate veliko časa.

Zaradi vročine na Hrvaškem ljudje omedlevajo, tudi NIJZ z napotki prebivalcem za ravnanje v vročih dneh

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) je v ponedeljek izdal opozorilo o vročinskih valovih v prihodnjih dneh po vsej Hrvaški, ki lahko škodujejo zdravju, zato nujna medicinska pomoč poziva državljane, naj se držijo navodil za zaščito pred soncem. Tudi slovenski NIJZ pripravil posebne napotke prebivalcem, saj bo do konca tedna še peklensko vroče.

Poletja še ni konec! Tu so vsi razlogi, zakaj je plavanje odlična vadba (in bi jo morali izvajati tudi pozimi)

Morda boste letošnjo zimo preživeli v bazenu. 😉

David Beckham je z družino prispel na Hrvaško: ne boste verjeli, katero destinacijo je izbral

Medtem, ko številni zvezdniki obiskujejo Hvar, Korčulo in Dubrovnik, je družina Beckham raje izbrala drugo hrvaško destinacijo...

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.