10 zdravih živil, ki ne redijo in jih lahko z užitkom jeste vsak dan

Najbolj zdrava živila in diete se osredotočajo na pravo, polnovredno hrano: veliko zelenjave in sadja, polnozrnate žitarice, zdrave beljakovine in maščobe ter malo dodanega sladkorja in natrija. 

Zaupajte znanosti za varnejšo hrano: Vse, kar morate vedeti o jemanju prehranskih dopolnil in izogibanju alergijam

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) je skupaj z lokalnimi partnerji v 16 državah članicah EU že tretjič zagnala pomembno kampanjo, ki Evropejcem s pojasnjevanjem znanstvenih spoznanj o varnosti hrane pomaga pri samozavestni izbiri živil.

Te modrosti lahko spremenijo vaš pogled na življenje: ste že slišali zanje?

Se držite kakšnega svojega načela, ki vas vodi skozi življenje? 

Aktivni vikend z razvajanjem, ki ga ne smete zamuditi – na prestižni lokaciji po dostopnih cenah

Iščete ideje za sproščujoč vikend, kjer bi se odklopili od vsakdanjih skrbi, pregnali stres, se posvetili samim sebi in obenem še naredili nekaj za svoje zdravje? Sliši se mamljivo, postane pa še bolj idilično, ko izveste, da vas vse to čaka na prestižni lokaciji hotela Kempinski Adriatic v Istri. Dogodek, ki oktobra vabi vse aktivne na jesensko razvajanje, pa ima omejeno število mest. Poglejte, kako si lahko zagotovite udeležbo.

Tihi znaki, ki razkrivajo, da ste bolj čustveno inteligentni od svojega partnerja

Včasih je težko prepoznati, kako čustveno inteligentni ste vi in kako vaš partner. Preverite, kako odkrijete, kdo od vaju ima višjo čustveno inteligenco.

Za boljšo prebavo in lažje hujšanje: Zeliščni napitek iz štirih sestavin, ki dela čudeže za zdravje

Zdravilni zeliščni napitek lahko pripravimo iz treh vrst semen.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.