Razkrivamo ideje za najlepše jesenske počitnice in izlete!

Razkrivamo ideje za najlepše jesenske počitnice in izlete!

Bi radi malo izpregli? Razkrivamo vam oazo miru, kjer lahko načrpate novo energijo

Se vam zdi, da ste ostali brez pravega goriva, občutite pomanjkanje energije in zagona? Potem veste, kaj morate storiti. Izpreči. Imamo najboljšo idejo, kje lahko to storite.

Odkrili smo raj za jesenske družinske počitnice – zabava, aktivnosti in učenje skozi igro

Če želite doživeti družinske počitnice, ki jih še dolgo ne boste pozabili, imamo odlično idejo. Vaši otroci bodo navdušeni, vi pa po čarobnem oddihu spočiti in polni nove energije. 

Že poznate to rajsko deželo, kjer lahko jeseni doživite pravo gastronomsko pravljico? Če ne, jo spoznajte zdaj

Gre za področje blizu Sloveniji, ki ni le najbolj zelena regija na Hrvaškem, ki je prejela certifikat zelene destinacije za vsa svoja prizadevanja za trajnostni turizem, temveč je tudi destinacija odličnih kulinaričnih okusov in bogate vinske tradicije.

Rešite naš nagradni KVIZ in ugotovite, kakšen tip kolesarja ste (NAGRADA je več kot mikavna!)

Radi kolesarite? Bi radi vedeli, kakšen tip kolesarja ste? In kakšne kolesarske poti vam priporočamo glede na to? Potem iskreno odgovorite na vprašanja, rešite ta zabavni kviz in si prislužite mikavno nagrado – pravi jesenski oddih! 

Ideja za jesenski aktivni izlet: kolesarjenje po najbolj zeleni hrvaški destinaciji (z nepozabnimi razgledi)

Le kaj je lahko lepšega kot vožnja po čudovitem ​​terenu, posejanem s hribi, gozdovi, gozdnimi cestami in kolesarskimi potmi?

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.